ΣΤΗΛΕΣ

Καυγάς Νεϊμάρ με νεαρό φαν της Σίτι!

Καυγάς Νεϊμάρ με νεαρό φαν της Σίτι!

Νεαρός οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι θέλησε να πικάρει τον Νεϊμάρ μετά το χαμένο πέναλτι του Μέσι στο φινάλε. Δείτε πώς αντέδρασε ο Βραζιλιάνος άσος της Μπαρτσελόνα (video).

Ο Νεϊμάρ αγωνίστηκε μέχρι το 80ο λεπτό στο ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Σίτι καθώς τότε έγινε αλλαγή από τον Πέδρο και παρακολούθησε από τον πάγκο την προσπάθεια της ομάδας του να φύγει με τη νίκη - χάρη στα γκολ του Σουάρες - από το Μάντσεστερ στα τελευταία λεπτά.

Ωστόσο μόνο ήρεμα δεν κατάφερε να δει το παιχνίδι. Αρχικά η αδρεναλίνη ανέβηκε στα ύψη όταν η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο στόχαστρο ενός νεαρού οπαδού της Μάντσεστερ Σίτι!

Καυγάς Νεϊμάρ με νεαρό φαν της Σίτι!
© GETTY IMAGES

Ο πιτσιρικάς που καθόταν μερικές θέσεις μακριά από τον πάγκο των "μπλαουγκράνα" θέλησε να κοροϊδέψει τον Νεϊμάρ (μετά την απόκρουση του Χαρτ στο πέναλτι του Μέσι) δείχνοντάς του με νοήματα πως... βουτάει, ωστόσο ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν έμεινε αδρανής στην "πρόκληση".

Καυγάς Νεϊμάρ με νεαρό φαν της Σίτι!
© REUTERS

Έτσι, αφού αγριοκοίταξε πρώτα τον νεαρό φαν των "πολιτών" (φορούσε φανέλα με το όνομα του Γιαγιά Τουρέ στην πλάτη), ακολούθως του έκανε νόημα (με κινήσεις των χεριών του) να έρθει προς το μέρος του, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να φέρνει τους δυο τους αρκετά κοντά και να επεμβαίνουν οι άνδρες ασφαλείας για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ