ΣΤΗΛΕΣ

Κατούρησε μπροστά σε φιλάθλους με ειδικές ανάγκες;

Κατούρησε μπροστά σε φιλάθλους με ειδικές ανάγκες;

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην ποδοσφαιρική Αγγλία, με τον Αντί Γιουσούφ να κατηγορείται πως έκανε την... ανάγκη του μπροστά σε φιλάθλους με ειδικές ανάγκες την ώρα του Μάνσφιλντ-Πλύμουθ.

Μία άκρως ασυνήθιστη καταγγελία καλείται να διευρευνήσει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, με τον επιθετικό της Μάνσφιλντ, Αντί Γιουσούφ, να κατηγορείται πως κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με την Πλίμουθ στο "Home Park Stadium" (League 2) επέλεξε να... ουρήσει δίπλα στη γραμμή του άουτ, μπροστά από έναν χώρο όπου φιλοξενούνται φίλαθλοι με προβλήματα αναπηρίας.

"Είπε κάτι σε δύο αναπληρωματικούς της Πλίμουθ, τον Λουίς Ρούνεϊ και τον Μπεν Πάρινγκτον και στη συνέχεια πήγε και κατούρησε στο τμήμα του σταδίου που βρίσκεται μπροστά από τις θέσεις που είναι για άτομα με ειδικές ανάγκες", δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος τόνισε πως τόσο αυτός όσο και άλλοι φίλοι της Πλίμουθ ανέφεραν το περιστατικό στους ταξιθέτες του γηπέδου.

Κατούρησε μπροστά σε φιλάθλους με ειδικές ανάγκες;
© CHRIS HOLLOWAY/REX/SHUTTERSTOCK

Λίγο αργότερα συνέταξαν αναφορά και την παρέδωσαν στον διαιτητή, ο οποίος με τη σειρά του κατέγραψε την καταγγελία και στην αναφορά που έκανε για το ματς.

Κατούρησε μπροστά σε φιλάθλους με ειδικές ανάγκες;
© EMPICS SPORTS PHOTOGRAPHY LTD.

Να σημειωθεί πως ο 22χρονος φορ από την Τανζανία πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 54ο λεπτό, χωρίς να μπορέσει να τη βοηθήσει στο να αποφύγει την ήττα με 3-0 από την Πλίμουθ. Μένει να δούμε αν θα μπορέσει ο ίδιος να αποφύγει την τιμωρία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ