ΣΤΗΛΕΣ

Κατηγορούμενοι για σεξουαλική παρενόχληση δυο παίκτες των Lakers

Los Angeles Lakers' Jordan Clarkson, left, and Nick Young look on during the first half of an NBA preseason basketball game against the Maccabi Haifa on Sunday, Oct. 11, 2015, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Lakers' Jordan Clarkson, left, and Nick Young look on during the first half of an NBA preseason basketball game against the Maccabi Haifa on Sunday, Oct. 11, 2015, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Οι Lakers διενεργούν έρευνα για να καταλήξουν αν οι Nick Young και Jordan Clarkson είναι ένοχοι της κατηγορίας για σεξουαλική παρενόχληση. Τι έκαναν, πριν διαπιστώσουν ότι... το karma είναι ξέρετε τι.

Οι Nick Young και Jordan Clarkson μια ατυχή έμπνευση το απόγευμα της Κυριακής: ενώ διέσχιζαν κεντρικό δρόμο του Hollywood, στα πίσω καθίσματα πολυτελούς τζιπ, έκριναν πως θα είχε πλάκα να παρενοχλήσουν σεξουαλικά μια κοπέλα που είχε σταματήσει με το αυτοκίνητο της, στη διασταύρωση κεντρικών δρόμων της περιοχής. Δίπλα της, ήταν η 68χρονη μητέρα της. Πολύ γρήγορα διαπίστωσαν πως οι βλακείες πληρώνονται και ότι το karma είναι... ξέρετε τι.

Η γυναίκα που επέλεξαν για "θύμα" είναι η Alexis Jones, ακτιβίστρια, συνιδρύτρια του I AM THAT GIRL, μη κερδοσκοπικού οργανισμού που "βοηθά γυναίκες να εξελίξουν την αμφισβήτηση για τον εαυτό τους σε αγάπη, με το να τους προσφέρουμε ένα ασφαλές χώρο, στον οποίο έρχονται σε επαφή και έχουν ειλικρινείς συζητήσεις, επί των θεμάτων που έχουν σημασία". Ο ίδιος οργανισμός ασχολείται και με την ενημέρωση των νεαρών αθλητών (του NCAA) ως προς τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τις σεξουαλικές επιθέσεις και την ενδοοικογενειακή βία!

Μια από τις παραμέτρους της δουλειάς της, ενδεχομένως να αφορά στο εγγύς μέλλον και το ΝΒΑ, καθώς είναι σε συζητήσεις με τη λίγκα για να δημιουργηθεί το πρόγραμμα "Protect her". Αυτό που έκανε ήταν να φωτογραφήσει μέρος των χειρονομιών που της έκαναν οι παίκτες των Lakers και να τις "ποστάρει" στο Instagram (post, το οποίο μετά από λίγη ώρα απέκρυψε από το ευρύ κοινό κάνοντας το προφίλ της ιδιωτικό, ήτοι μη προσβάσιμο σ όποιον κι όποιον), μαζί με το ακόλουθο μήνυμα.

Κατηγορούμενοι για σεξουαλική παρενόχληση δυο παίκτες των Lakers

" Εύχομαι αυτές οι φωτογραφίες να γίνουν viral, γιατί ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα με τα νεαρά αγόρια. Πριν πέντε λεπτά, στη διασταύρωση των Melrose και La Bre, εδώ στο Los Angeles, ένα τζιπ με τέσσερα παιδιά σταμάτησε σε ένα κόκκινο φανάρι και άρχισαν να φωνάζουν και να κάνουν τις πιο αηδιαστικές και χυδαίες χειρονομίες στη μητέρα μου και σε εμένα. Σπάνια "φλυαρώ" για οτιδήποτε, αλλά αυτό είναι το γ... πρόβλημα και ο λόγος που έχω αφιερώσει τη ζωή μου στην ενημέρωση νέων ανδρών, επί του σεβασμού. Όχι μόνο απέναντι στις γυναίκες, αλλά για όλους.

Είμαι οργισμένη. Νιώθω προσβεβλημένη. Είμαι πληγωμένη. Γελούσαν υστερικά, μέχρι να καταλάβουν ότι τους κατέγραφα με την κάμερα και αμέσως πανικοβλήθηκαν, σαν δειλοί που είναι. Ευχαριστώ όλους τους πραγματικούς άνδρες εκεί έξω, οι οποίοι δεν θα φέρονταν ποτέ σε μια μητέρα και μια κόρη με αυτόν τον τρόπο...

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα όλο αυτό να φτάσει στις δικές τους μητέρες!!! Βοηθήστε με να ανακαλύψω ποιοι είναι αυτοί οι τύποι!!! Ας δούμε τη δύναμη των social media και ας τους κάνουμε να λογοδοτήσουν. Θα ήθελα να 'χω μια συζήτηση μαζί τους, για τη σεξουαλική παρενόχληση, όχι μόνο για να τους ντροπιάσω, αλλά για να καταλάβω τη νοοτροπία τους, ώστε να καταφέρουμε να εκπαιδεύσουμε τους νέους καλύτερα, ως προς το να δείχνουν σεβασμό στο μέλλον".

Οι Lakers ενημέρωσαν πως έχουν λάβει υπ' όψιν τους πολύ σοβαρά το θέμα, κάλεσαν την Jones στο τηλέφωνο και ζήτησαν συγγνώμη εκ μέρους του οργανισμού, πριν την καλέσουν στη συζήτηση που είχε ο Byron Scott με τους παίκτες, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να πάει στο ραντεβού. Ζήτησε μια τηλεφωνική συγγνώμη από τους παίκτες, αλλά το αίτημα της απορρίφθηκε. " Δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό συμβαίνει παντού σε γυναίκες. Δεν θέλω να τους σταυρώσω. Θέλω να χρησιμοποιήσω το περιστατικό ως αφορμή για να αλλάξουν συμπεριφορά", κατέληξε σε δηλώσεις της στο ESPN.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ