ΣΤΗΛΕΣ

Κάθε γκολ του Σαλάχ κοστίζει 135 εκατ. ευρώ στη Vodafone Αιγύπτου!

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal against Leicester City during the English Premier League soccer match at Anfield, Liverpool, England, Saturday Dec. 30, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's second goal against Leicester City during the English Premier League soccer match at Anfield, Liverpool, England, Saturday Dec. 30, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) PETER BYRNE/PA VIA AP

Η Vodafone Αιγύπτου αποφάσισε να προσφέρει 11 λεπτά χρόνου ομιλίας σε κάθε συνδρομητή της για κάθε γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, με το συνολικό κόστος να προκαλεί ίλιγγο!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ τόσο στην Premier League όσο και στο Champions League. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στους φίλους των "κόκκινων", καθώς έχει 36(!) γκολ και έχει μοιράσει 12 ασίστ σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα κατορθώματα του 24χρονου σταρ δεν θα μπορούσαν να μην τραβήξουν το ενδιαφέρον και των συμπατριωτών του. Μάλιστα, η Vodafone Αιγύπτου το πήγε ένα βήμα... παρακάτω κι αποφάσισε να προσφέρει 11 λεπτά (ο αριθμός στη φανέλα του) χρόνου ομιλίας σε κάθε συνδρομητή της για κάθε γκολ του Σαλάχ!

Αυτό σημαίνει πως κάθε γκολ του Αιγύπτου θα κοστίζει στη γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας το ποσό-μαμούθ των 135.000.000 ευρώ, αφού υπάρχουν 43.000.000 ενεργοί συνδρομητές στην Αίγυπτο και κάθε λεπτό κλήσης κοστίζει 0.29 λεπτά. Βέβαια, όπως είναι λογικό, αυτά τα νούμερα είναι με βάση τους όρους που προσφέρονται στους συνδρομητές. Το κόστος για την εταιρεία δεν είναι το ίδιο.

Παρ' όλα αυτά, πρόκειται για μία εντυπωσιακή προσφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ