ΣΤΗΛΕΣ

Κάπνισε ναργιλέ και τέθηκε εκτός ομάδας

Κάπνισε ναργιλέ και τέθηκε εκτός ομάδας
© NEWSTEAM

Ο Γκαμπριέλ Αγκμπονλαχόρ δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Τσέλσι, επειδή φωτογραφήθηκε να καπνίζει ναργιλέ σε έξοδο του στο Ντουμπάι.

Ποιος είπε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Στην Άστον Βίλα δεν ενστερνίζονται την άποψη και δεν δίστασαν να θέσουν εκτός ομάδας τον αρχηγό, Γκαμπριέλ Αγκμπονλαχόρ, επειδή τον φωτογράφισαν να καπνίζει ναργιλέ!

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής μετέβη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (2627/3) στο Ντουμπάι, έχοντας εξασφαλίσει άδεια, ωστόσο κρίθηκε ότι παρενέβη τους εσωτερικούς κανονισμούς και το περιστατικό διερευνάτε.

Την απόφαση έλαβε ο γενικός αρχηγός, Έρικ Μπλακ, έχοντας τη συγκατάθεση της διοίκησης. "Έχουμε αρχίσει έρευνα. Πήρα την απόφαση να τον θέσω εκτός ομάδας για αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν θέλω το θέμα να επηρεάσει τους άλλους παίκτες. Τους θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στο ματς με την Τσέλσι. Θα μιλήσω με τον Γκάμπριελ το πρωί της Δευτέρας και θα δούμε τι θα γίνει" σχολίασε ο Μπλακ.

Ο Αγκμπονλαχόρ θα προπονηθεί ξανά με τους συμπαίκτες του τη Δευτέρα και το πιθανότερο είναι πως θα του επιβληθεί πρόστιμο, με την αιτιολογία ότι έβλαψε τη δημόσια εικόνα της Άστον Βίλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ