ΣΤΗΛΕΣ

Κανείς δεν κοροϊδεύει τον Ιμπραχίμοβιτς, κανείς όμως...

Κανείς δεν κοροϊδεύει τον Ιμπραχίμοβιτς, κανείς όμως...

Ο Γιαγκά-Εμ'Μπιουά ειρωνεύτηκε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε γκολ της Λιόν απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν και το μετάνιωσε. Πολύ απλά, όποιος παίζει με τους "κανόνες" του Σουηδού, να είναι έτοιμος να πληρώσει το τίμημα (VIDEOS).

Η Λιόν υποχρέωσε την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη της ήττα στο Σαμπιονά με 2-1, σταματώντας ένα σερί 36 αγώνων που δεν έχανε. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι ως προς το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και πάλι ήταν μια νίκη γοήτρου απέναντι στους πρωτευουσιάνους.

Ο Γιαγκά-Εμ'Μπιουά σε ένα γκολ της Λιόν, είχε τη φαεινή ιδέα να ειρωνευτεί τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που βρισκόταν δίπλα του. Έκανε κάποια χορευτικά για να πικάρει τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος ήταν δεδομένο πως θα περίμενε την στιγμή να το ανταποδώσει με... τόκο. Και το έκανε.

Σε μια ανύποπτη στιγμή που τον βρήκε μπόσικο, έπεσε πάνω του με δύναμη και τον "εκτόξευσε" μακριά. Άρχισε να ψελλίζει κάποια γαλλικά στον "Ίμπρα", ο οποίος εκείνη την στιγμή είχε το χαμόγελο της ικανοποίησης ότι είχε πάρει το αίμα του πίσω. Πολύ απλά, όποιος παίζει με τους "κανόνες" με του Σουηδού, να είναι έτοιμος να πληρώσει το τίμημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ