ΣΤΗΛΕΣ

Κάμερες, τραπέζια και αγγλικά!

Κάμερες, τραπέζια και αγγλικά!

Ο Λουίς φαν Χάαλ αποφάσισε να αλλάξει τα ήθη και τα έθιμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Διαβάστε ποιες είναι οι καινοτομίες του Ολλανδού.

Ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουίς φαν Χάαλ, αποφάσισε να αλλάξει όχι μόνο πρόσωπα και σχήματα στο "Ολντ Τράφορντ", αλλά και πολλές άλλες λεπτομέρειες υπαγορεύοντας καινοτομίες από την τοποθέτηση καμερών μέχρι τη χρήση μοναδικής κοινής γλώσσας ομιλίας.

Ο έμπειρος Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διέταξε να τοποθετηθούν κάμερες υψηλής ευκρίνειας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας προκειμένου να αποτυπώνονται και οι παραμικρές λεπτομέρειες στις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ασκήσεων.

Ο Λουίς φαν Χάαλ είχε άποψη και για τα τραπέζια του γεύματος των ποδοσφαιριστών, καθώς πρότεινε τα ήδη τετραγωνικά να αντικατασταθούν από παρόμοια κυκλικού σχήματος.

Η τελευταία απαίτηση του νέου τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει να είναι και η πιο λογική, τουλάχιστον όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, καθώς διέταξε η μοναδική γλώσσα ομιλίας στις συνομιλίες των ποδοσφαιριστών να είναι η αγγλική και καμία άλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ