ΣΤΗΛΕΣ

"Καίνε" τον Νέβιλ στη Βαλένθια

"Καίνε" τον Νέβιλ στη Βαλένθια
© AS MADRID

Οι οπαδοί της Βαλένθια "καίνε" τον Γκάρι Νέβιλ με την ελπίδα να εμφανιστεί ένας καλύτερος προπονητής, στη διάρκεια του τοπικού φεστιβάλ "Las Fallas".

Η βαθμολογική συγκομιδή της Βαλένθια και η απόδοση της στην Primera Division έχουν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των οπαδών, οι οποίοι κατηγορούν τους υπευθύνους και τους αποδοκιμάζουν σε κάθε ευκαιρία στο Μεστάγια. Όμως, μερικές φορές η εφευρετικότητα των φίλων, στην προσπάθεια τους να εκφράσουν την αγανάκτηση τους, ξεπερνά τη φαντασία...

Μία καλή ευκαιρία αποτέλεσε το φεστιβάλ Las Fallas, το οποίο διοργανώνεται στην πρωτεύουσα του Λεβάντε κάθε χρόνο, εδώ και πολλούς αιώνες. Στη διάρκεια του, οι ντόπιοι καίνε φιγούρες - τα ninot, όπως ονομάζονται στην τοπική διάλεκτο - με χάρτινα πρόσωπα ή με μηνύματα και η προσδοκία τους είναι από τις στάχτες.

Πολλοί φίλαθλοι της Βαλένθια επέλεξαν στα φιγουρίνια τους, να τοποθετήσουν τη φωτογραφία του Γκάρι Νέβιλ... Ο 41χρονος προπονητής θεωρείται από τους κύριους υπευθύνους για τα αρνητικά αποτελέσματα και τη θέση στην κατάταξη...

Όσο για τον συμβολισμό, είναι προφανής, στο πλαίσιο του φεστιβάλ... "Καίνε" τον Νέβιλ, μεταφορικά πάντα, με την ελπίδα να υπάρξει ένας πιο κατάλληλος για την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ