ΣΤΗΛΕΣ

Και στο LinkedIn ψάχνουν δουλειά οι ποδοσφαιριστές!

Και στο LinkedIn ψάχνουν δουλειά οι ποδοσφαιριστές!

Ο ατζέντης του Ντόουγκλας Τεϊσέιρα, ο οποίος απασχόλησε την ΑΕΚ και δεν υπολογίζεται από τη Σπόρτινγκ προσπαθεί να βρει ομάδα στον πελάτη του από το LinkedIn. (φωτογραφία)

Ο 29χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, Ντόουγκλας Τεϊσέιρα, δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Σπόρτινγκ, Ζόρζε Ζεζούς, και τα "λιοντάρια" της πορτογαλικής πρωτεύουσας προσπαθούν να απαλλαχθούν από το συμβόλαιό του.

Ωστόσο, η αναζήτηση του επόμενου επαγγελματικού σταθμού από τον παίκτη και τον ατζέντη του, Πάουλο Ρομπέρτο, δεν έχει φέρει αποτελέσματα. Μάλιστα, σύμφωνα με την "A Bola" στην ΑΕΚ εξέτασαν την περίπτωση απόκτησης του 29χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ.

Και στο LinkedIn ψάχνουν δουλειά οι ποδοσφαιριστές!

Κι αφού η αναζήτηση δεν ήταν επιτυχής, αποφάσισε να προωθήσει τον πελάτη του από το εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης, LinkedIn. Στην ανάρτηση αναφέρονται τα χαρακτηριστικά του Ντόουγκλας Τεϊσέιρα με τη σημείωση ότι είναι διαθέσιμος για μεταγραφή. Πιθανότερος προορισμός του είναι η Τουρκία (η μεταγραφική περίοδος στη γειτονική χώρα εκπνέει στις 8 Σεπτέμβρη).

Ο Ντόουγκλας Τεϊσέιρα γεννήθηκε στη Φλοριανόπολις της Βραζιλίας στις 12 Ιανουαρίου του 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζόινβιλ. Το 2007 ήρθε στην Ευρώπη και την Ολλανδία για την Τβέντε, ενώ το 2013 ακολούθησε η Ρωσία και η Ντινάμο Μόσχας. Το 2015 πήγε στην Τραπεζούντα για την Τράμπζονσπορ, ενώ από πέρυσι είναι κάτοικος Λισαβόνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ