ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ισπανός κολυμβητής κράτησε μόνος του ενός λεπτού σιγή!

Ισπανός κολυμβητής κράτησε μόνος του ενός λεπτού σιγή!

Ο παλαίμαχος κολυμβητής, Φερνάντο Άλβαρεθ, ζήτησε από την επιτροπή να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, εισέπραξε αρνητική απάντηση και δεν έπεσε στην πισίνα, αντίθετα με τους υπόλοιπους κολυμβητές. (video)

Απίθανο σκηνικό στη Βουδαπέστη, καθώς ο Ισπανός παλαίμαχος κολυμβητής της Club Natación Cádiz, Φερνάντο Άλβαρεθ, δεν έπεσε στην πισίνα για να κρατήσει ενός λεπτού σιγή, έμεινε ωστόσο μόνος καθώς οι υπόλοιποι ξεκίνησαν να κολυμπούν.

Ο Άλβαρεθ ζήτησε από την οργανωτική επιτροπή του Mundial Master της Βουδαπέστης να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση με τη δικαιολογία ότι δεν υπήρχε διαθέσιμος χρόνος καθώς υπήρξε αρκετή καθυστέρηση.

Ο Ισπανός κράτησε μόνος του ενός λεπτού σιγή και δεν έπεσε στην πισίνα, χωρίς οι υπόλοιποι κολυμβητές να τον ακολουθήσουν.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24