ΣΤΗΛΕΣ

Ίσκο σε Τόνι Άνταμς: "Σερβιτόρε, μία coca cola"!

Ίσκο σε Τόνι Άνταμς: "Σερβιτόρε, μία coca cola"!

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Γρανάδα και της Ρεάλ, ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τους παίκτες των "μερένγκες", με... μπροστάρη τον Ίσκο, να χλευάζουν τον προπονητή των γηπεδούχων, Τόνι Άνταμς. (VIDEO)

Οι στυλιστικές επιλογές του Τόνι Άνταμς στην αναμέτρηση της Γρανάδα με τη Ρεάλ Μαδρίτης έγιναν αντικείμενο συζήτησης απ' τους παίκτες των "μερένγκες", οι οποίοι σχολίασαν τον Άγγλο τεχνικό με άκομψο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" αρχικά τον Καρίμ Μπενζεμά να ρωτάει τους συμπαίκτες του στον πάγκο "ποιος είναι αυτός;", ενώ στη συνέχεια ο Ίσκο γύρισε προς το μέρος του και φώναξε: "Έι, σερβιτόρε, μία coca cola".

Όπως είναι λογικό, η συμπεριφορά των Μαδριλένων δεν έμεινε ασχολίαστη απ' τους φιλάθλους, αλλά και τον Ισπανικό Τύπο, οι οποίοι έκαναν λόγο για έλλειψη σεβασμού απέναντι σε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, ο Άνταμς πραγματοποίησε μία αξιοσημείωτη καριέρα με τη φανέλα της Άρσεναλ, αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός και όντας μάλιστα για πολλά χρόνια αρχηγός της. Σε 504 παιχνίδια σημείωσε 32 γκολ και θεωρείται ένας απ' τους πιο αξιόλογους αμυντικούς στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, ήταν 66 φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ