ΣΤΗΛΕΣ

"Ιπτάμενη" μονομαχία Μέσι - Κόμπι

"Ιπτάμενη" μονομαχία Μέσι - Κόμπι

Δείτε τους Κόμπι Μπράιαντ και Λιονέλ Μέσι σε διαφημιστικό σποτ της Turkish Airlines, το οποίο γυρίστηκε μόλις μία μέρα μετά τον τραυματισμό του Αργεντίνου. (video)

Τα δύο μεγαλύτερα αστέρια του πλανήτη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ επέλεξε η Turkish Airlines για να διαφημιστεί.

Ο λόγος για τους Λιονέλ Μέσι και Κόμπι Μπράιαντ, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε ένα άκρως διασκεδαστικό σποτ, όπου επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στα αθλήματά τους.

Συγκεκριμένα, ένα μικρό αγόρι, που βρίσκεται σε ένα αεροπλάνο της Turkish Airlines, βλέπει τον Μέσι και του ζητάει ένα αυτόγραφο. Ωστόσο, ο Κόμπι, που κάθεται μερικές θέσεις πιο πίσω προσπαθεί να... κλέψει τη δόξα του Αργεντίνου κάνοντας διάφορα κόλπα με την μπάλα του μπάσκετ.

Η απάντηση του Μέσι είναι άμεση, αφού με δύο μπάλες αρχίζει τα ποδοσφαιρικά κόλπα. Ακολουθούν πυραμίδες με τραπουλόχαρτα και κατασκευή ζώων με μπαλόνια ώστε να πείσουν τον πιτσιρικά ποιον πρέπει να διαλέξει. Μόνο που ο πιτσιρικάς διαλέγει τελικά να φάει ένα λαχταριστό επιδόρπιο που του προσφέρει μία αεροσυνοδός, ρίχνοντας... πόρτα και στους δύο.

El jugador del Barcelona Messi durante un acto publicitario. Barcelona' s Messi during an advertising event.
El jugador del Barcelona Messi durante un acto publicitario. Barcelona' s Messi during an advertising event. EL JUGADOR DEL BARCELONA MESSI DURANTE UN ACTO PUBLICITARIO. BARCELONA' S MESSI DURING AN ADVERTISING EVENT.

Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι της διαφήμισης είναι όταν ο Μέσι κάνει τα κόλπα με την μπάλα, αφού το σποτ γυρίστηκε μόλις μία ημέρα μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ