ΣΤΗΛΕΣ

Ιππότης της ασφάλτου ο Σισέ

Ιππότης της ασφάλτου ο Σισέ
Τζιμπρίλ Σισέ

Όταν σε ένα γεγονός εμπλέκονται τα ονόματα των Τζιμπρίλ Σισέ και Ντέιβιντ Χάσελχοφ (ο ιππότης της ασφάλτου, baywatch), τότε τα λόγια είναι περιττά. Οι δυο παγκόσμιοι σταρ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν αγώνα δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα (videos).

Τι είναι το Gumball Rally 3000; Πραγματικά δεν έχει καμία σημασία από τη στιγμή που ακούσαμε για τους Τζιμπρίλ Σισέ και Ντέιβιντ Χάσελχοφ. Ο καθένας στον τομέα του είναι κορυφή και μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τους φτωχούς και άστεγους της Αγγλίας.

Σε έναν διαφορετικό αγώνα λοιπόν που δεν μοιάζει με κανένα στον κόσμο, οι δυο αστέρες μαζί με πολλούς άλλους γνωστούς από κάθε σημείο του πλανήτη θα δώσουν ένα ξεχωριστό σόου.

Τι είναι όμως το Gumball Rally 3000; Άντε να πούμε. Το 1999 ο παλαιός οδηγός ταχύτητας και πρωταθλητής στα σπορ δράσης, Αλεξάντερ Κούπερ, ίδρυσε έναν διαφορετικό αγώνα 3000 μιλίων που δεν έχει καμία σχέση με αυτούς που βλέπουμε στην τηλεόραση.

Μέρος λαμβάνουν γνωστοί και διάσημοι άνθρωποι από όλον τον κόσμο και έχουν μία εβδομάδα για να φτάσουν στο τέλος της διαδρομής. Η συμμετοχή του καθενός φτάνει τις 30.000 ευρώ και σε αυτά περιλαμβάνεται η διαμονή, το φαγητό και άλλα έξοδα.

Στη φετινή διοργάνωση λοιπόν θα έχουμε και ελληνικό χρώμα. Γιατί; Γιατί ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει δηλώσει συμμετοχή και θα τρέξει! Βέβαια, και ζητάμε συγνώμη από τον Τζιμπρίλ, το μεγάλο όνομα δεν είναι άλλο από τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ ή αλλιώς Μιτς Μπιουκάναν.

Εκτός από τους δυο αστέρες μέρος θα πάρουν και οι: Cypress Hill’s DJ Muggs, ο Ελληνοαυστραλός ηθοποιός από το SAW Costas Mandylor, και άλλοι πολλοί. Η όλη διαδικασία θα καλυφθεί από το MTV και περιμένουμε με αγωνία να το δούμε.

Κλείνοντας να πούμε πως ο μεγάλος αγώνας αρχίζει...

Βιντεο με τις φωνητικές χορδές του Ντέιβιντ Χάσελχοφ χορεύουν όπως οι ρόδες του κιτ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ