ΣΤΗΛΕΣ

Ιμπραχίμοβιτς σε Ραϊόλα: "Θα σου σπάσω τα πόδια"

Ιμπραχίμοβιτς σε Ραϊόλα: "Θα σου σπάσω τα πόδια"
© ZLATAN IBRAHIMOVIC/INSTAGRAM

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τον απείλησε για τη μεταγραφή ενός παίκτη.

Είναι ο άνθρωπος των μεγάλων deal αφού καταφέρνει πάντοτε να βρίσκει τις καλύτερες συμφωνίες για τους πελάτες του πάντοτε με το αζημίωτο. Ο Μίνο Ραϊόλα είναι ο τύπος που θα μπορούσε άνετα να πουλήσει ακόμα και πάγο σε Εσκιμώο.

Όλα τα παραπάνω όμως δεν σημαίνουν ότι και οι βεντέτες τις οποίες έχει ως πελάτες δεν έχουν και εκείνες τις απαιτήσεις τους.

Μία από αυτές αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην "De Volkskrant" ο Ιταλός μάνατζερ. Σύμφωνα με τα οσα είπε ο Ραϊόλα ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τον απείλησε ανοικτά το περασμένο καλοκαίρι λόγω της μεταγραφής του Πολ Πογκμπα. Ο Σουηδός ήθελε σαν τρελός τον Γάλλο μέσο στη νέα του ομάδα και ο Ιταλός μάνατζερ αποκάλυψε ότι του είπε: "Μην τολμήσεις να πας τον Πογκμπά πουθενά αλλού. Θα σου σπάσω τα πόδια".

Δεν νομίζουμε να έφτανε σε τέτοιο σημείο ο Ζλάταν, αλλά μέσα από τη συνέντευξη αυτή ο Ραϊόλα βρήκε την ευκαιρία του να πετάξει τα βέλη του και στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. "Δεν ψάχναμε για ρεβάνς" τόνισε αρχικά για την επιστροφή του Πογκμπά στην Μάντσεστερ και στη συνέχεια επιτέθηκε στον Φέργκιουσον λέγοντας: "Ο κ. Φέργκιουσον έκανε τα πάντα για να σταματήσει την καριέρα του Πογκμπά. Τώρα που το σκέφτομαι. Εάν, ο Άλεξ Φέργκιουσον πήρε τον τίτλο του σερ τότε ίσως έχω και εγώ πιθανότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ