ΣΤΗΛΕΣ

Ήθελε Selfie η Βασίλισσα Ελισάβετ

Ήθελε Selfie η Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ σφίγγει το χέρι, δεν βγάζει φωτογραφίες με τους υπηκόους της. Να όμως που γίνονται και εξαιρέσεις. Δείτε τη φωτογραφία.

Μετά τη συνεργασία της με τον Τζέιμς Μποντ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, η Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελισάβετ επέστρεψε σε μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Βρίσκεται στη Γλασκώβη για να παρακολουθήσει τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες συνοδευόμενη από τον Πρίγκιπα Φίλιππο. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν οι χώρες που υπήρξαν κομμάτια της πάλαι ποτέ βρετανικής αυτοκρατορίας. Κάθε τέσσερα χρόνια γίνονται οι αγώνες.

Η Βασίλισσα πραγματοποιεί περιοδεία στις εγκαταστάσεις, παρακολουθεί τους αγώνες και γνωρίζει τους αθλητές της Κοινοπολιτείας. Δύο Αυστραλές παίκτριες στο χόκεϊ στο χόρτο, η Τζέιντ Τέιλορ (αριστερά) και η Μπρουκ Πέρις (δεξιά) επιχείρησαν να βγάλουν μια φωτογραφία τύπου selfie μετά τη νίκη της ομάδας τους με 4-0 με αντίπαλο τη Μαλαισία.

Όταν οι δύο αθλήτριες είδαν το αποτέλεσμα, διαπίστωσαν πως η Ελισάβετ κοιτούσε χαμογελώντας προς την κάμερα του κινητού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ