ΣΤΗΛΕΣ

Ήταν στην... τουαλέτα στο γκολ του Λαμέλα!

Ήταν στην... τουαλέτα στο γκολ του Λαμέλα!

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο παραδέχτηκε πως δεν είδε τον Λαμέλα να σκοράρει το τρίτο γκολ της Τότεναμ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς την ίδια ώρα έκανε την ανάγκη του στα αποδυτήρια του White Hart Lane.

Απόλυτα ειλικρινής ήταν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το εντυπωσιακό 3-0 της Τότεναμ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν δίστασε να ομολογήσει πως την ώρα που ο συμπατριώτης του Έριλ Λαμέλα ολοκλήρωνε τον θρίαμβο των Λονδρέζων εκείνος "απαντούσε" στο κάλεσμα της φύσης.

"Έχασα το γκολ του Λαμέλα! Το είδα στην τηλεόραση. Άφησα την τουαλέτα στο δωμάτιο του προπονητή, έπειτα άκουσα τις φωνές και έτρεξα στα αποδυτήρια για να δω τη φάση", δήλωσε χαμογελαστός ο τεχνικός των "σπιρουνιών", συμπληρώνοντας πως την ώρα του αγώνα ουδείς στο στρατόπεδο της ομάδας του είχε στο μυαλό του την πρωτοπόρο Λέστερ.

Ήταν στην... τουαλέτα στο γκολ του Λαμέλα!

"Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας αλλά η Λέστερ έδειξε χαρακτήρα και προσωπικότητα και άξιζε 100% το αποτέλεσμα (σ.σ. 2-0 επί της Σάντερλαντ). Ήταν σημαντικό για μας να δείξουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα μετά το παιχνίδι της Λέστερ. Είμαι πολύ χαρούμενος.

Στείλαμε το μήνυμα πως είμαστε εδώ, περιμένοντας και παλεύοντας. Εάν αποτύχουν θα πρέπει να είμαστε εδώ. Οι επτά βαθμοί διαφοράς συνιστούν μεγάλη απόσταση αλλά πρέπει να πιστεύουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ