ΣΤΗΛΕΣ

Η τρομερή επέμβαση του Ντίντα

Η τρομερή επέμβαση του Ντίντα

Αν και πλησιάζει τα 40 του χρόνια, ο Ντίντα προχώρησε σε μία εκπληκτική απόκρουση από τα... παλιά στον τελευταίο αγώνα της Γκρέμιο στο φετινό Κόπα Λιμπερταδόρες (videos).

Ο Ντίντα πέρασε μία γεμάτη δεκαετία στη Μίλαν (2000-2010) όντας μόλις ο ένας από τους δύο γκολκίπερ που έχουν παίξει σε περισσότερα από 200 ματς της Serie A με τη ροσονέρα φανέλα, και το γεγονός αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Αυτό αποδεικνύεται ακόμα τώρα και που βρίσκεται σε εντελώς προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία και κολλάει τα τελευταία ποδοσφαιρικά ένσημα στην πατρίδα του, με τον Ντίντα να πραγματοποιεί μία εξαιρετική απόκρουση σε αγώνα για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Αντίπαλος η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, με τον Βραζιλιάνο να βλέπει στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης τη μπάλα να καταλήγει με μαθηματική ακρίβεια στα δίχτυα του αλλά να οριζοντιώνεται και να φτάνει στην αριστερή γωνία του, σταματώντας την από το να περάσει τη γραμμή.

Το άσχημο για τον βετεράνο τερματοφύλακα ήταν πως νικήθηκε στο 79ο λεπτό από κοντινό πλασέ του Μεντίνα, με το τελικό 1-0 να στέλνει τους Κολομβιανούς στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Γκρέμιο.

Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε - Γκρέμιο 1-0 (Highlights)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ