ΣΤΗΛΕΣ

Η "πλάκα" του Μοράτι και η ατάκα Στραματσόνι!

Η "πλάκα" του Μοράτι και η ατάκα Στραματσόνι!

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποκάλυψε μετά το 4-1 επί της Τότεναμ τον απίστευτο διάλογο που είχε με τον Μάσιμο Μοράτι την παραμονή του ματς. Διαβάστε το story.

Η Ίντερ αποχαιρέτησε το βράδυ της Πέμπτης το Europa League, έκανε όμως απέναντι στην Τότεναμ το καλύτερο φετινό παιχνίδι της και έφτασε μία ανάσα από μία ιστορική ανατροπή (4-1), γεγονός αυτό άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τόσο τους οπαδούς της όσο και τον πρόεδρο της Μάσιμο Μοράτι.

"Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτη την ομάδα", δήλωσε μετά το ματς το αφεντικό των Μιλανέζων, με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει ανάλογα συναισθήματα και στη συνέντευξη Τύπου να εμφανίζεται αρκετά ευδιάθετος και να αποκαλύπτει απίστευτο διάλογο που είχε με τον Μοράτι το προηγούμενο βράδυ.

"Ο πρόεδρος είναι απίστευτος και θέλουμε να του το ανταποδώσουμε με αποτελέσματα.

Χθες (σ.σ. Τετάρτη) μου τηλεφώνησε λέγοντάς μου "Παρακαλώ, Λουτσέσκου εκεί; (σ.σ, σύμφωνα με τα σενάρια είναι εκ των υποψηφίων για να τον διαδεχτούν στην άκρη του πάγκου, με τον Μοράτι να διαψεύδει πάντως την προπονητολογία στο ημίχρονο του αγώνα).

Εγώ του απάντησα τοτε "Όχι, είμαι ακόμα ο προηγούμενος". Είναι κοντά μας και η απάντηση των παικτών μου ειναι ένα σημάδι για το τι μπορούμε να κάνουμε.

Εγώ έρχομαι από το πουθενά και δεν έχω αισθανθεί ποτέ σίγουρος. Θα παίξουμε αυτά τα 10 παιχνίδια που μας μένουν και στις 30 Ιουνίου ο πρόεδρος θα κρίνει.

Εγώ το μόνο που ξέρω είναι να δουλεύω στο γήπεδο, μετά θα έρθει η στιγμή της κρίσης", δήλωσε χαρακτηριστικα ο 36χρονος Ιταλός τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ