ΣΤΗΛΕΣ

Η πιο νέα πρόεδρος σε ποδοσφαιρική ομάδα!

Η πιο νέα πρόεδρος σε ποδοσφαιρική ομάδα!

Η ομάδα του ΑΕΡ Αφάντου έχει από την Πέμπτη την πιο νέα πρόεδρο σε ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς η 24χρονη Αικατερίνη Αντώνογλου ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου από τη Ρόδο.

Η 24χρονη Αικατερίνη Αντώνογλου, κόρη του απερχόμενου προέδρου Μιχάλη Αντώνογλου, παίρνει τα ηνία του ΑΕΡΑ, όντας έτσι η πιο νέα πρόεδρος σε ποδοσφαιρική ομάδα, σημειώνοντας μία ευχάριστη έκπληξη για τα ελληνικά δεδομένα.

Τα μέλη του ΑΕΡΑ, της ομάδας από τη περιοχή Αφάντου της Ρόδου, εξέλεξαν την Πέμπτη στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση τη νέα διοίκηση του συλλόγου, προχωρώντας σε μία πρωτοτυπία για τα ελληνικά δεδομένα.

Πρόεδρος του ΑΕΡΑ είναι πλέον η Αικατερίνη Αντώνογλου (κόρη του πρώην προέδρου Μιχάλη Αντώνογλου), 24 ετών και είναι η νεότερη πρόεδρος στο ποδόσφαιρο, έχοντας όνειρα και φιλοδοξίες, να πετύχει στο έργο της, βοηθώντας το σύλλογο στην επίτευξη των στόχων του.

Πιο συγκεκριμένα το Σώμα της νέας Διοίκησης του ΑΕΡΑ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αντώνογλου Αικατερίνη

Αντιπρόεδρος Α΄. : Σπανός Κωσταντίνος

Γεν. Γραμματέας: Μπαρμπαλής Ελευθέριος

Αντιπρόεδρος Β΄και Ταμίας: Παπαβασιλείου Γεώργιος

Εκπρόσωποι Τύπου:

Συμιακός Μιχάλης

Σπανός Αναστάσιος

Μέλη:

Παναγή-Μηλιώτου Μαρία

Γιώργου Αναστάσιος

Πέρρος Ελευθέριος

Στάμου Αντώνιος

Καππάκας Ευθύμιος

Τριανταφύλλας Τριαντάφυλλος

Αναπληρωματικά μέλη:

Παπανικόλας Χρήστος

Καππάκας Γιάννης

Πελλού Ειρήνη

Όπως έγινε γνωστό τα μέλη της νέας διοίκησης της ομάδας συναντήθηκαν την Πέμπτη και το ίδιο θα πράξουν και την Παρασκευή θέλοντας να ολοκληρώσουν το συντομότερο δυνατόν τον σχεδιασμό εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ