ΣΤΗΛΕΣ

Η Olé άλλαξε (ξανά) το όνομά της για Μέσι!

Η Olé άλλαξε (ξανά) το όνομά της για Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε δυναμικά στα γήπεδα μετά από δίμηνη απουσία και η αργεντίνικη "Olé" τον τίμησε με ξεχωριστό τρόπο: αλλάζοντας το όνομά της σε... Léo! Δείτε πότε έχει ξανακάνει κάτι ανάλογο για τον Αργεντίνο.

Η αναμέτρηση για το Copa del Rey με τη Χετάφε άφησε πολύ γλυκιά γεύση για τον επανακάμψα στα γήπεδα Λιονέλ Μέσι, με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να επιστρέφει στη δράση με γκολ μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού .

Ο Αργεντίνος βρήκε δις το δρόμο προς τα δίχτυα στο 90' και στο 93' σφραγίζοντας ουσιαστικά το εισιτήριο των "μπλαουγκράνα" για τα προημιτελικού του θεσμού και στο σημερινό της φύλλο (9/1) η αργεντίνικη "Olé" τον τίμησε και με το παραπάνω.

Για χάρη του η εφημερίδα έκανε αναγραμματισμό στο όνομά της και βγήκε στην κυκλοφορία ως " léO", παραπέμποντας ουσιαστικά στο μικρό όνομα του τετράκις κατόχου της Χρυσής Μπάλας.

Η Olé άλλαξε (ξανά) το όνομά της για Μέσι!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής μετονομάστηκε προκειμένου να τιμήσει τον Λιονέλ Μέσι .

Η πρώτη ήταν μετά το χατ-τρικ που είχε σημειώσει κόντρα στη Γρανάδα στις 22 Μαρτίου 2012 όπου και έφτασε τα 234 τέρματα στην καριέρα του.

Με εκείνα τα γκολ ο Μέσι είχε ξεπεράσει το ρεκόρ του Θέσαρ Ροντρίγκες (232 γκολ) και σκαρφάλωσε στην κορυφή των σκόρερς των "μπλαουγκράνα", με την "Olé" να μετονομάζεται για μία ημέρα σε... "Culé", το παραδοσιακό προσωνύμιο που έχει αποδοθεί στους φίλους των "μπλαουγκράνα".

Η Olé άλλαξε (ξανά) το όνομά της για Μέσι!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ