ΣΤΗΛΕΣ

Η μασκότ και η... πορνοστάρ!

Η μασκότ και η... πορνοστάρ!

Οι Brooklyn Nets αποφάσισαν να καταργήσουν τη μασκότ τους. Γιατί το έκαναν; Διαβάστε έναν από τους λόγους, που θα σας ξαφνιάσει.

Πριν από δυο χρόνια, όταν οι Nets αποχαιρέτησαν το New Jersey και μετακόμισαν στο Brooklyn, o Jay Z ανέλαβε να σχεδιάσει διάφορα μικρά πράγματα. Από το logo της ομάδας, μέχρι τις εμφανίσεις και τη μασκότ.

Ο Brooklyn Knight δεν έμοιαζε με τις συνήθεις, συμπαθητικές, χαρωπές, ευγενικές μασκότ. Ηταν μια άγρια μορφή, θύμιζε με χαρακτήρα ταινιών Marvel, ήταν τέλός πάντων... ιδιαίτερη. Πολλοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας "γκρίνιαξαν" επειδί τρόμαζε (!) τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα οι παράγοντες του συλλόγου να είναι αναγκασμένοι να τους ακούσουν.

Η συμφωνία της μασκότ με την ομάδα ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο και δεν ανανεώθηκε. Μόνο που υπήρχε και ένας ακόμη λόγος για να μη θέλουν στο Brooklyn την επέκταση της συνεργασίας τους. Ποιος ήταν αυτός; Το γεγονός ότι ο Brooklyn Knight είχε το ίδιο όνομα με μια Αμερικανίδα πορνοστάρ. Ναι, στο ΝΒΑ τέτοια ζητήματα τα προσέχουν ιδιαιτέρως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ