ΣΤΗΛΕΣ

Η κωμική τούμπα του Πέδρο!

Η κωμική τούμπα του Πέδρο!

Μία από τις πιο άβολες στιγμές στην καριέρα του είχε ο Πέδρο στο ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μάλαγα. Δείτε μία ντρίμπλα που θα θέλει να ξεχάσει πολύ γρήγορα (VIDEO)!

Όλοι οι ποδοσφαιριστές δικαιούνται να έχουν μερικές άσχημες στιγμές στην καριέρα τους και ο Πέδρο "ξόδεψε" μία τέτοια στην αναμέτρηση της Μάλαγα με τη Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης στο "Ροσαλέδα".

Αυτή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους (όπου έχασε μάλιστα και μία σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει όταν η κεφαλιά του από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ), με τον Ισπανό διεθνή άσο να προσπαθεί με εντυπωσιακή ντρίμπλα να "ξεφορτωθεί" έναν αντίπαλό του αλλά αντ'αυτού να χάνει την ισορροπία του να και να σωριάζεται στο έδαφος.

Σημειώνεται πως η Μπαρτσελόνα είχε στην Ανδαλουσία την πρώτη της απώλεια βαθμών στη φετινή La Liga μετά από 4 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, με τον Ραούλ Μπράβο να κρατάει πάντως για πέμπτο σερί ματς ανέπαφη την εστία του και να πλησιάζει το ιστορικό ρεκόρ του Πέδρο Αρτόλα από τη σεζόν 1977-78.

Η θεαματική πτώση του Πέδρο στην περιοχή της Μάλαγα:

Το "ατύχημα" του άσου της Μπαρτσελόνα και σε vine:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ