ΣΤΗΛΕΣ

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τέβες

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες δεν ξεχωρίζει μόνο για τα γκολ του στη Γιουβέντους αλλά και για τους πανηγυρισμούς του. Διαβάστε για το μπλουζάκι με νόημα που σήκωσε όταν νίκησε τον Καρνέζη (φωτογραφίες).

Το πρώτο φετινό γκολ του Κάρλος Τέβες στη Serie A (πρώτος σκόρερ πέρυσι για την Γιουβέντους με 19 γκολ) ήταν "συλλεκτικό" καθώς μόλις έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ορέστη Καρνέζη για το 1-0 επί της Ουντινέζε σήκωσε τη φανέλα του για να δείξει ένα T-shirt με ιδιαίτερο νόημα.

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τέβες

Αυτή τη φορά το λευκό μπλουκάκι που φόρεσε δεν έγραφε "Απάτσε" (προσωνύμιό του) ως συνήθως αλλά "La Palito", με τον ικανότατο στράικερ να καταφέρνει με αυτό τον τρόπο να στρέψει τα βλέμματα σε ένα αξιοθαύμαστο συντονισμένο έργο που γίνεται στην πατρίδα του.

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τέβες

Συγκεκριμένα στην "Villa Palito", ένα συγκρότημα κτιρίων στην πόλη Σαν Χούστο το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται 12 χρόνια πριν (με βοήθεια από κυβέρνηση αλλά και τους τοπικούς φορείς), μέσω του οποίου βρίσκουν καταφύγειο περίπου 6.000 άστεγοι άνθρωποι: άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά.

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες σκοράρει κόντρα στην Ουντινέζε και δείχνει τη φανέλα του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ