ΣΤΗΛΕΣ

Η κότα το 'σκασε στο... Πόρτο-Μπενφίκα!

Η κότα το 'σκασε στο... Πόρτο-Μπενφίκα!

Ο πορτιέρο της Μπενφίκα στο ντέρμπι με την Πόρτο δεν είχε να μαζέψει μόνο την μπάλα 5 φορές από τα δίχτυα του, αλλά και δεκάδες μπαλάκια του... γκολφ μαζί με μια κότα!

Το βαρύ 5-0 με το οποίο ηττήθηκαν οι "αετοί" στο Ντραγκάο έκανε το βράδυ του Ρομπέρτο εφιαλτικό, με τους οπαδούς της Πόρτο να φροντίζουν για την... χιουμοριστική επιμέλεια του.

Το μενού των φιλάθλων περιελάμβανε αρχικά δεκάδες μπαλάκια του γκολφ τα οποία εκτόξευσαν στην εστία του Ρομπέρτο, με τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα να αναλαμβάνει να τα μαζέψει.

Λίγο αργότερα όμως ήρθε η ώρα για τα... ζωντανά με μια κότα να κάνει την εμφάνιση της. Αυτή τη φορά ο πορτιέρο των "κόκκινων" άφησε έναν σεκιούριτι να βγάλει το φίδι από την τρύπα ή πιο σωστά την κότα από το γήπεδο.

Μόνο που σε αυτή την μονομαχία νικήτρια αναδείχθηκε η κότα, καθώς ο σεκιουριτάς "έφαγε" μια μεγαλοπρεπή τούμπα στην προσπάθεια του να την πιάσει!

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο από το Πόρτο-Μπενφίκα

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που κότες κάνουν την εμφάνιση τους στο μεγάλο ντέρμπι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Τον περασμένο Μάρτη στον τελικό του Λιγκ Καπ, τον οποίο κέρδισε με 3-0 η Μπενφίκα, μία κότα εμφανίστηκε στο πρώτο γκολ.

Η συγκεκριμένη βέβαια ήταν προϊόν μοντάζ, ώστε να δείξει ο δημιουργός του βίντεο σε όλο τον κόσμο ότι ο πορτιέρο των "δράκων" στο πρώτο τέρμα που δέχθηκε... κοιμόταν!

Η "κότα" στο Μπενφίκα-Πόρτο τον περασμένο Μάρτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ