ΣΤΗΛΕΣ

Η ευκαιριά της χρονιάς!

Η ευκαιριά της χρονιάς!

Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ φάση στο Μπέτις-Μαγιόρκα: οι γηπεδούχοι είχαν 3 δοκάρια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με τα δύο να είναι εξ επαφής σε κενή εστία!

Η Μπέτις επκράτησε με 1-0 της Μαγιόρκα στην πρώτη από τις κυριακάτικες αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής χάρη σε τέρμα του Ρουμπέν Κάστρο στο 86ο λεπτό (έκανε το "2 στα 2" στην φετινή Πριμέρα Ντιβισιόν), όμως η φάση που θα μείνει χαραγμένη για πολύ καιρό στους οπαδούς της είναι αναμφίβολα εκείνη του 44ου λεπτού.

Και αυτο γιατί ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι "πράσινοι" της Σεβίλλης έχασαν την ευκαιρία της χρονιάς, σημαδεύοντας τα δοκάρια των φιλοξενουμένων τρεις φορές μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Την αρχή έκανε ο Ρουμπέν Κάστρο ο οποίος έστειλε τη μπάλα στη ρίζα της αριστερής δοκού με δυνατό σουτ εντός περιοχής, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη της... αστοχίας πήρε ο Χόρχε Μολίνα, που αστόχησε δύο φορές εξ επαφής μπροστά σε άδεια εστία.

Πρώτα έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι, για να πάρει αμέσως το "ριμπάουντ" (προλαβαίνοντας τον Αουάτε) αλλά να την ξαναστείλει στο οριζόντιο δοκάρι με το αριστερό πόδι! Γκίνια εις τον... κύβο με λίγα λόγια.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με την απίστευτη αυτή φάση στο "Estadio Benito Villamarín" ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και δύσκολα θα ξαναδούμε ανάλογη κραυγαλέα ευκαιρια από κάποια ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ