ΣΤΗΛΕΣ

Η απίστευτη γκάφα με Μανωλά!

Η απίστευτη γκάφα με Μανωλά!

Δεν είναι μόνο οι Τότι, Ζερβινιό, Ιτούρμπε, Ντέστρο, Λιάιτς και Μποριέλο: από σήμερα ο Ρούντι Γκαρσια υπολογίζει για την επίθεση της Ρόμα και τον... Κώστα Μανωλά! Διαβάστε λεπτομέρειες...

Όχι, ο Ρούντι Γκαρσία δεν έχει ξεμείνει από επιθετικούς ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Έμπολι ώστε να εξετάζει το ακραίο σενάριο να "τραβήξει" τον Κώστα Μανωλά από το κέντρο της άμυνας και να τον τοποθετήσει στην επιθετική του γραμμή...

Απλούστατα, η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία πήρε από μόνη της την πρωτοβουλία να προσθέσει στον τεχνικό της Ρόμα μία ακόμα λύση για την επίθεση, καθώς στο ρόστερ των "τζαλορόσι" -όπως παρουσιάζεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της- ο Έλληνας σέντερ μπακ έχει βαφτιστεί... επιθετικός.

Η απίστευτη γκάφα με Μανωλά!

Ο πρώην άσος των Ολυμπιακού και ΑΕΚ φιγουράρει στο ρόστερ στην επιθετική γραμμή μαζί με Τότι, Μποριέλο, Ντέστρο, Ζερβινιό, Ιτούρμπε, Λιάιτς και Παρέδες, ενώ "θύμα" γκάφας της ομοσπονδίας έπεσε και ο Γκαμπριέλε Μαρκετζάνι που από τερματοφύλακας πήρε το χρίσμα του... μέσου στο σάιτ της ομοσπονδίας.

Δείτε αναλυτικά το ρόστερ της Ρόμα όπως το παρουσιάζει η ιταλική λίγκα, με τους Μανωλά και Μαρκετζάνι να έχουν ακόμα λάθος θέση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ