ΣΤΗΛΕΣ

H "απαγορευμένη" φαντασίωση με τον Μέσι

H "απαγορευμένη" φαντασίωση με τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έχει αμέτρητες φανς όμως καμία δεν είναι τόσο εκδηλωτική όσο η Νάνσι Ναβάρο. Διαβάστε την τολμηρή εξομολόγησή της για τη βραδιά που θέλει να περάσει μαζί με τον Αργεντίνο άσο!

Όλοι λίγο πολύ έχουν κάποια όνειρα που γνωρίζουν πως το πιθανότερο είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθούν ποτέ...

Η Νάνσι Ναβάρο όμως είναι μία κατηγορία μόνη της, με το 20χρονο μοντέλο με τους αναρίθμητους (πάνω από 30.000) followers στο Facebook να έχει συμπεριλάβει στο δικό της απαγορευμένο όνειρο τον Λιονέλ Μέσι.

Δεν έχει μάλιστα τον παραμικρό ενδοιασμό να περιγράψει με κάθε μικρή πικάντικη λεπτομέρεια τη φαντασίωσή της που θέλει να μοιραστεί με τον 27χρονο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής!

H "απαγορευμένη" φαντασίωση με τον Μέσι

"Η φαντασίωσή μου είναι να έχω μία ρομαντική βραδιά με τον άνδρα της ζωής μου. Ο Λέο είναι το άπιαστο όνειρο που δεν μπορώ να υλοποιήσω. Θα μου άρεσε να επιστρέψω σπίτι μαζί του, να έχω ένα ήρεμο δείπνο, να φάμε ένα παγωτό για επιδόρπιο.

Έπειτα να πάω πρώτη εγώ για να κάνω ένα ντους και εκείνος να μπει ξαφνικά μέσα στη μπανιέρα και να κάνουμε έρωτα με το νερό του ντους να μας βρέχει", δήλωσε η "σκληροπυρηνική" φαν του "Pulce".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ