ΣΤΗΛΕΣ

Η τρομερή ατάκα του Τόνι στον Λιάιτς

Η τρομερή ατάκα του Τόνι στον Λιάιτς

Ο Λούκα Τόνι συνάντησε τον Άντεμ Λιάιτς λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Ελλάς Βερόνα με τη Ρόμα και "έκλεψε την παράσταση" με μία σπαρταριστή ατάκα. Δείτε το video.

Λούκα Τόνι και Άντεμ Λιάιτς διατηρούν μία εξαιρετική φιλία από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στη Φιορεντίνα και αυτό φάνηκε με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο λίγο πριν μπουν στο χορτάρι για τον αγώνα μεταξύ της Ελλάς Βερόνα και της Ρόμα στην πρεμιέρα της φετινής Serie A.

Οι δύο παίκτες "διασταυρώθηκαν" στη φυσούνα και εκεί ο περσινός πρώτος σκόρερ του Καμπιονάτο (22 γκολ μαζί με τον Μάουρο Ικάρντι) άφησε άπαντες... ξερούς με την ατάκα που χάρισε προς τον άλλοτε συμπαίκτη του.

"Δεν παίζεις ποτέ, γιατί δεν έρχεσαι σε εμάς που θα διασκεδάζεις...", είπε με χιούμορ ο 38χρονος στράικερ, για να αγκαλιάσει στη συνέχεια τον Λιάιτς, όπως έκανε άλλωστε και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με τον καπιτάνο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας στο "Μπεντεγκόντι" δεν εβγαλε νικήτρια, με τους Βερονέζους του Μαντορλίνι να προηγούνται με τον Γιάνκοβιτς και τους Ρωμαίους του Ρούντι Γκαρσία να ισοφαρίζουν με το γκολ του Φλορέντσι.

Δείτε το video που ανέβασε η "Sportmediaset" με τον χιουμοριστικό διάλογο μεταξύ Τόνι και Λιάιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ