ΣΤΗΛΕΣ

Η τρέλα δύο φίλων για τον Πρίντεζη

Η τρέλα δύο φίλων για τον Πρίντεζη

Η τρέλα δύο φίλων από τη Σύρο για τον Γιώργο Πρίντεζη τους έκανε κατόχους μιας υπογεγραμμένης φανέλας του φόργουορντ του Ολυμπιακού μέσω των "Δημοπρασιών Αγάπης". Δεν έμειναν όμως εκεί αφού προσέθεσαν το "πεταχτάρι" στον... κατάλογο των κοκτέιλ του μαγαζιού τους!

Που πάει η τρέλα; Στα βουνά; Συνήθως ναι, κάποιες φορές βέβαια χάνει τον δρόμο και πάει... στη Σύρο. Απόδειξη ο Βασίλης κι ο Τάσος, δύο φίλοι από το νησί του Αιγαίου που έχουν τρέλα (μανία) με τον Γιώργο Πρίντεζη. Συντοπίτης άλλωστε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, είναι λογικό να τον έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Δεν μένουν όμως στο θεωρητικό του πράγματος αφού φρόντισαν να πάνε μερικά (πολλά) βήματα παρά πέρα. Για αρχή κέρδισαν την υπογεγραμμένη φανέλα του διεθνούς φόργουορντ μέσα από τις "Δημοπρασίες Αγάπης" που "έτρεξαν" πριν από μερικούς μήνες το Sport24.gr και ο Sport24 Radio 103.3. Κι αφού πήραν τη φανέλα στα χέρια τους, την κρέμασαν σε περίοπτη θέση στο μαγαζί που άνοιξαν πρόσφατα στη Σύρο.

Το "Suerte" είναι το νέο στέκι του νησιού, για πολλούς και διάφορους λόγους. Αφενός το ωραίο κλίμα και το φιλικό περιβάλλον, αφετέρου το κοκτέιλ - παγκόσμια πρωτοτυπία που σερβίρει. Αλήθεια ποιος δεν θα ήθελε να δοκιμάσει ένα... "πεταχτάρι"; Όχι δεν μιλάμε για το σουτ - σήμα κατατεθέν του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά για το κοκτέιλ που σερβίρεται στο μαγαζί, το οποίο έχει ως βάση το ρούμι.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού είχε φροντίσει πριν από μερικές εβδομάδες να... αποκαλύψει το πρωτότυπο δημιούργημα , όταν ξεκίνησε τις διακοπές του -μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η τρέλα δύο φίλων για τον Πρίντεζη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ