ΣΤΗΛΕΣ

Η Σεβίλλη απήγαγε τον Χεσούς Νάβας

Η Σεβίλλη απήγαγε τον Χεσούς Νάβας

Ο Χεσούς Νάβας επέστρεψε στην αγαπημένη του Σεβίλλη, η οποία τον ανακοίνωσε μέσω... απαγωγής. Δείτε το βίντεο.

Ο Χεσούς Νάβας επιστρέφει στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε και η Σεβίλλη επέλεξε έναν... ιδιαίτερο τρόπο να ανακοινώσει την απόκτησή του, μέσω ενός βίντεο... απαγωγής του!

Ο Νάβας αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, στα οποία εντάχθηκε σε ηλικία 15 ετών το 2000 και το 2003 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας των ανδρών. Για έντεκα χρόνια συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, φορώντας ακόμα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μέχρι το καλοκαίρι του 2013 να πάρει την απόφαση και να αποδεχθεί το κάλεσμα της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Ανδαλουσιάνοι τον πούλησαν για 20.000.000 ευρώ και μπορεί ο Ισπανός δεξιός εξτρέμ να μην έδειξε παρά μόνο ψήγματα του ταλέντου του, δεν έχασε ποτέ τον ιδιαίτερο δεσμό του με τη Σεβίλλη. Μένοντας ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, ο σύλλογος ανταποκρίθηκε άμεσα και τον υπέγραψε για τέσσερα χρόνια.

Η Σεβίλλη απήγαγε τον Χεσούς Νάβας

Η ανακοίνωση της μεγάλης επιστροφής έγινε με έναν... πρωτότυπο τρόπο. Ο σύλλογος ετοίμασε ένα βίντεο στο οποίο ο 31χρονος διεθνής φαίνεται να κάνει βόλτες στους δρόμους της πόλης, όταν δύο άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπα τον πιάνουν από πίσω, του φορούν μια κουκούλα και τον βάζουν στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Τον απελευθερώνουν όταν φτάνουν στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν", όπου του βγάζουν την κουκούλα και ο Νάβας αντί να αντιδράσει, χαίρεται που επέστρεψε.

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ