ΣΤΗΛΕΣ

Η selfie με τα τέσσερα δάχτυλα που έγινε viral!

Η selfie με τα τέσσερα δάχτυλα που έγινε viral!

O θρίαμβος με 4-1 επί της συμπολίτισσας Λάτσιο προκάλεσε ευφορία στους φίλους της Ρόμα που δεν σταμάτησαν να βγάζουν selfie φωτογραφίες με τα τέσσερα δάχτυλα. Μία όμως φωτογραφία προκάλεσε... πανικό στα social media!

Το "Derby della Capitale" βάφτηκε κόκκινο και κίτρινο για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν και όπως ήταν λογικό οι φίλοι της Ρόμα βρήκαν την ευκαιρία να "πικάρουν" τους ομολόγους τους της Λάτσιο μετά την εντυπωσιακή επικράτηση της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι με 4-1 το απόγευμα της Κυριακής.

Το διαδίκτυο κατακλύστηκε από φωτογραφίες των τιφόζι της Ρόμα με υψωμένα τα τέσσερα δάχτυλα του χεριού τους, ωστόσο υπήρχε μία photo που κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον τίτλο της καλύτερης.

Όχι για το γεγονός πως τραβήχτηκε στις εξέδρες του "Olimpico" αλλά επειδη την ώρα που η ρομανίστα οπαδό έβγαζε selfie φωτογραφία με έναν φίλο της από πίσω να δείχνει τα 4 δάχτυλα, λίγα μέτρα πιο πίσω τους υπήρχε έντονη... αντίδραση.

Η selfie με τα τέσσερα δάχτυλα που έγινε viral!

Ο Βόσνιος μέσος της Λάτσιο Σέναντ Λούλιτς, ο οποίος έκρινε πριν τρία χρόνια τον τελικό του Coppa Italia μεταξύ της ομάδας του και της Ρόμα πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ, νευρίασε με την selfie φωτογραφία που έβγαζε η φίλη της Ρόμα (έβλεπε το ματς από τις εξέδρες) και της έδειξε με τη σειρά του το... μεσαίο δάχτυλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ