ΣΤΗΛΕΣ

Η Ρόμα έθεσε προς πώληση τα εισιτήρια με Λίβερπουλ!

Roma players celebrate reaching the semifinals after the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma players celebrate reaching the semifinals after the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Σε μια γκάφα ολκής υπέπεσε η Ρόμα, καθώς έθεσε προς πώληση τα εισιτήρια για τον ημιτελικό με τη Λίβερπουλ, παρά το γεγονός πως δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη η κλήρωση!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (13/04, 14:00) θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Champions League. Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα και Μπάγερν Μονάχου είναι οι τέσσερις ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα και θα μάθουν τον αντίπαλό τους.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Ρόμα φαίνεται πως βιάστηκαν λίγο, αφού όπως αποκαλύπτει η " Sun", για μερικά λεπτά ανέβηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου διαφημιστικό μήνυμα, το οποίο πρότεινε στους οπαδούς της ομάδας να κλείσουν από τώρα τα εισιτήρια για τον ημιτελικό με τη... Λίβερπουλ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 2 Μαΐου στο Ολίμπικο!

Οι "τζαλορόσι" έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά, κατεβάζοντας την προσφορά, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει, αφού η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει... viral.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Ρόμα έθεσε προς πώληση τα εισιτήρια με Λίβερπουλ!

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ