ΣΤΗΛΕΣ

H Riley Curry ξέρει πώς να διαλύει μια συνέντευξη Τύπου

H Riley Curry ξέρει πώς να διαλύει μια συνέντευξη Τύπου

Ήταν η πρωταγωνίστρια του 1-0 της σειράς των Warriors με τους Rockets. Έγινε και αυτή της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε της πρόκρισης του Golden State στους τελικούς. Τι έκανε αυτή τη φορά η κόρη του Stephen Curry; Τα λόγια είναι περιττά (videos).

Πώς μπορεί μια καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου να αποκτήσει ιδιαίτερο χαρακτήρα; Αρκεί ένα "ντου" της Riley Curry, που έχει εξελιχθεί σε master του είδους που λέγεται "εισβολέας σε συνεντεύξεις".

Aυτοί που ήξεραν, βρήκαν την πρώτη φορά που... μπήκε στη μέση τηλεοπτικής συνέντευξης. Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο θείος της, Seth ήταν στον "αέρα" του επίσημου καναλιού της D-League.

Μετά, εξέλιξε την τέχνη. Δεν την πήγε κατευθείαν στο ύψιστο σημείο. Βήμα βήμα, έγινε η εξέλιξη. Ξεκίνησε με τη συνέντευξη Τύπου της πρεμιέρας, στη σειρά των τελικών της Δύσης, μεταξύ των Warriors και των Rockets.

H Riley Curry ξέρει πώς να διαλύει μια συνέντευξη Τύπου

Επέστρεψε, μετά την πρόκριση του Golden State στους τελικούς της τρέχουσας περιόδου. Όταν ακούστηκε η κόρνα της λήξης, μπήκε στο παρκέ -με τη μητέρα της- για να κάνει την κίνηση του πατέρα της (αυτή που χτυπά το στήθος του και δείχνει τον ουρανό) και έπειτα επικεντρώθηκε στην εντυπωσιακή της είσοδο, στη συνέντευξη Τύπου.

Πριν παίξει κρυφτό, με την κουρτίνα της αίθουσας Τύπου, ζήτησε από έναν υπάλληλο του γηπέδου να της κρατήσει την τσίχλα που μασούσε -για να την πάρει πίσω, όταν θα τελείωνε το show. Για να γλιτώσει τυχόν άλλες συγκινήσεις, ο Stephen Curry την πήρε αγκαλιά, με την μικρή να προσπαθεί να του αρπάξει το μικρόφωνο. Αυτή τη φορά δεν χασμουρήθηκε (έπεσε κατ' ευθείαν για ύπνο), ούτε απαίτησε να φύγουν για το σπίτι. Τουναντίον, τραγουδούσε το "Blessings" του Big Sean. Αφού έκανε ό,τι μπορείτε να δείτε στα videos που ακολουθούν, ο πατέρας της, της είπε πως " απολαμβάνει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και νιώθει πολύ άνετα στις συνεντεύξεις Τύπου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ