ΣΤΗΛΕΣ

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ αντικαθιστά δωρεάν τη φανέλα του "προδότη" Μαρτίνεθ

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ αντικαθιστά δωρεάν τη φανέλα του "προδότη" Μαρτίνεθ
AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Ίνιγο Μαρτίνεθ έγινε persona non grata στην Παμπλόνα, αφού έφυγε από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ για να πάει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, με συνέπεια οι φίλαθλοι να προσπαθούν να επιστρέψουν τη φανέλα του.

Ο Ίνιγο Μαρτίνεθ... πρόδοσε τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, τον σύλλογο στον οποίο πέρασε πάνω από μία δεκαετία, αφού πήρε μεταγραφή στη μεγάλη αντίπαλο της ομάδας, την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αποδέχθηκε συμβόλαιο μέχρι το 2023, με την Αθλέτικ να καλύπτει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 32.000.000 ευρώ, με συνέπεια να μην αφήνει κανένα περιθώριο στη Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Την ώρα που ο Μαρτίνεθ προορίζεται για αντικαταστάτης του Εμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι για 65.000.000 ευρώ, οι φίλαθλοι της Ρεάλ Σοθιεδάδ έχουν εξαγριωθεί από αυτήν την εξέλιξη.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι δέχεται να αντικαταστήσει τη φανέλα που είχαν αγοράσει από την μπουτίκ της ομάδας, με μία οποιαδήποτε φανέλα, οποιουδήποτε παίκτη, οποιασδήποτε σεζόν που είναι διαθέσιμη και μάλιστα χωρίς κανένα αντίτιμο!

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί προ εβδομάδων, όταν η Λίβερπουλ κάλεσε τους φιλάθλους της να επιστρέψουν τις φανέλες του Φιλίπε Κοουτίνιο που έφυγε για την Μπαρτσελόνα και να αποζημιωθούν με 50 λίρες.

Photo credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ