ΣΤΗΛΕΣ

Η Ρεάλ πέταξε για πρώτη φορά με διαφορετικό πλήρωμα σε τελικό Champions League

Η Ρεάλ πέταξε για πρώτη φορά με διαφορετικό πλήρωμα σε τελικό Champions League
AP PHOTO/JOERG SARBACH

Το τρία μέλη του πληρώματος που βρέθηκαν σε όλες τις πτήσεις της Ρεάλ σε τελικούς Champions League τα τελευταία χρόνια δεν θα τη συνοδεύσουν αυτήν τη φορά στο Κίεβο.

Μετά από τρεις κατακτήσεις Champions League, η Ρεάλ χάνει ένα σημαντικό... γούρι. Το πλήρωμα του αεροσκάφους που μετέφερε τους "μερένγκες" σε Λισαβόνα το 2014, σε Μιλάνο το 2016 και σε Κάρντιφ το 2017, δεν μπορεί να κάνει το ίδιο φέτος.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα χρειαστεί να υπερασπιστούν τον τίτλο τους ταξιδεύοντας στο Κίεβο με διαφορετικό πλήρωμα, όπως εξηγούν πηγές της αεροπορικής εταιρίας "Iberia".

"Φέτος το ταξίδι στο Κίεβο θα γίνει με ένα πιο ογκώδες Airbus 340. Το πλήρωμα που μετέφερε τη Ρεάλ στις προηγούμενες περιπτώσεις σε πιο κοντινούς προορισμούς, δεν έχει την εξουσιοδότηση να εργαστεί σε τέτοιο τύπο αεροπλάνου. Πετούν με Airbus 321, που είναι μικρότερο (σ.σ. κατά 200 θέσεις) και διαθέτει μικρότερη αυτονομία. Χρειάζεται τρεις μήνες μαθημάτων από την αρμόδια διεύθυνση και δεν τα έχουν κάνει".

Ο κυβερνήτης Χουάν Ραμόν Μπονέτ, ο συγκυβερνήτης Αλεχάντρο Μπουτσονάτ και η αεροσυνοδός Ρόσα Ντέλια Σόσα έχουν βρεθεί σε όλες τις σημαντικές πτήσεις της Ρεάλ από τον ημιτελικό στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν το 2014. Μάλιστα, είχαν παρευρεθεί στις κερκίδες της "Άλιαντς Αρένα" και έφεραν τύχη στη Ρεάλ, η οποία είχε επικρατήσει τότε με 4-0.

Έκτοτε, ο σύλλογος του ζήτησε να μεταφέρει την αποστολή στη Λισαβόνα. Μετά από τη νίκη με 4-1 στην παράταση επί της Ατλέτικο, ήταν αναπόφευκτο για τους "μερένγκες" να συνεχίσουν να τους εμπιστεύονται.

Την πτήση για το Κίεβο θα αναλάβει ο κυβερνήτης Τσομίν Μπαθτάν, ο συγκυβερνήτης Χοσέ Μαρία Ορντόβας και ο αεροσυνοδός Μανουέλ Ντίαθ Πατσόν.

Photo credits: AP Photo/Joerg Sarbach

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ