ΣΤΗΛΕΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης και το τυχερό ξενοδοχείο της

Η Ρεάλ Μαδρίτης και το τυχερό ξενοδοχείο της

Προληπτική δείχνει να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Μονάχου, στο οποίο, όσες φορές έχει μείνει, έχει καταφέρει να προκριθεί και να κατακτήσει το Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει αύριο (25/04) την Μπάγερν Μονάχου για τους "4" του Champions League, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν, ασφαλώς, να φτάσουν στον μεγάλο τελικό της 26ης Μαΐου στο Κίεβο.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, οι άνθρωποι των "μερένγκες" έχουν επιστρατεύσει ακόμα και... γούρια, δείχνοντας να είναι ιδιαιτέρως προληπτικοί. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα καταλύσει στο ξενοδοχείο "Hilton" του Μονάχου στο οποίο είχαν μείνει και το 2014, όταν και είχαν επικρατήσει με το εμφατικό 4-0 στο "Allianz Arena", αλλά και πέρυσι, στη νίκη με 2-1 για τους "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Και στις δύο περιπτώσεις η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Το 2014 έφτασε στον τελικό της Λισαβόνας, όπου και κατέκτησε για 10η φορά το τρόπαιο, ενώ, πέρυσι άφησε τη Μπάγερν εκτός ημιτελικών, με τη συνέχεια να είναι γνωστή, κατακτώντας το Κύπελλο για 12η φορά στην ιστορία της. Ο στόχος για φέτος παραμένει ίδιος. Η πρόκριση στον μεγάλο τελικό και η κατάκτηση για 13η φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ