ΣΤΗΛΕΣ

H πωρωτική ομιλία Ρότσα-Βαζέχα σε video: "Tους γαμ@@@@ε!"

H πωρωτική ομιλία Ρότσα-Βαζέχα σε video: "Tους γαμ@@@@ε!"
Ρότσα

Μετά την πρώτη του νίκη στη Ρουχ Χορζόφ, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ξέσπασε μιλώντας στους παίκτες του στα ελληνικά: "Δεν τα παρατήσαμε και τους γαμ@@@@ε"! Ο Κριστόφ Βαζέχα δίπλα του μετέφρασε στα πολωνικά. (VIDEO).

Στις 24 Σεπτεμβρίου η Ρουχ Χορζόφ σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στη Β' Πολωνίας. Η πρώτη με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στην τεχνική ηγεσία. Στο πλαίσιο του εκτός έδρας αγώνα της με την Pogoń Siedlce για τη 10η αγωνιστική, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83' σε 1-1. Όμως οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 88' και στο 90'+2' και κατέκτησαν το τρίποντο με 1-3!

Οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι. Όχι μόνο των παικτών, αλλά και του προπονητικού επιτελείου. Είχαν προηγηθεί άλλωστε δύο παιχνίδια, στα οποία δεν επικράτησε η Ρουχ Χορζόφ, επειδή δέχτηκε γκολ στο φινάλε των αγώνων.

Ο Ρότσα λοιπόν, που ανέλαβε την ομάδα στην 7η αγωνιστική (στα προηγούμενα ήταν ο Βαζέχα), μάζεψε τους παίκτες, οι οποίοι έκαναν κύκλο, και τους είπε στα ελληνικά λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης: "Δεν τα παρατήσαμε και τους γαμ@@@@ε". Δίπλα του ο Βαζέχα μετέφρασε στα πολωνικά και οι ποδοσφαιριστές, αφού έσκασαν στα γέλια, συνέχισαν να πανηγυρίζουν.

Το φοβερό σκηνικό που θα δείτε παρακάτω, προέρχεται από την παρακάμερα της Ρουχ Χορζόφ, η οποία στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube ανέβασε το σχετικό video. Είναι όλα τα λεφτά και αξίζει να το δείτε...

Η Ρουχ Χορζόφ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -5, ενώ τους είχε απαγορευτεί να χρησιμοποιήσουν νεοαποκτηθέντες έως την 4η αγωνιστική. Αυτά λόγω χρεών. Παρά τους περιορισμούς, η ομάδα των Ρότσα - Βαζέχα πραγματοποιεί τελευταία εξαιρετική πορεία. Έχει κάνει πέντε νίκες σε έξι ματς και η διαφορά που τη χωρίζει από τις θέσεις της παραμονής είναι τέσσερις βαθμοί.

Στην τρίτη κατηγορία υποβιβάζονται απευθείας οι τρεις τελευταίοι, ενώ ο τέταρτος από το τέλος δίνει μπαράζ για την παραμονή. Η Ρουχ Χορζόφ είναι τελευταία με 14 βαθμούς. Απόψε (21.45) είναι ο εκτός έδρας αγώνας της με την Zagłębie Sosnowiec.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ