ΣΤΗΛΕΣ

Η "πιπεράτη" αποκάλυψη του Χόγκαν στο δικαστήριο

Terry Bollea, known as professional wrestler Hulk Hogan, listens while testifying in his case against the news website Gawker at the Pinellas County Courthouse, in St. Petersburg, Fla., Monday, March 7, 2016. Hogan is suing Gawker for $100 million for publishing a video of him having sex with his best friend's wife. (Boyzell Hosey/Tampa Bay Times via AP, Pool)
Terry Bollea, known as professional wrestler Hulk Hogan, listens while testifying in his case against the news website Gawker at the Pinellas County Courthouse, in St. Petersburg, Fla., Monday, March 7, 2016. Hogan is suing Gawker for $100 million for publishing a video of him having sex with his best friend's wife. (Boyzell Hosey/Tampa Bay Times via AP, Pool) AP

Ο Χαλκ Χόγκαν βρέθηκε σε δικαστήριο της Φλόριντα για την περίφημη sex tape με πρωταγωνιστή τον ίδιο που δημοσίευσε ιστοσελίδα και εκεί ο πρώην παλαιστής έκλεψε την παράσταση με ατάκα για το μέγεθος των γεννητικών του οργάνων.

Η ιστοσελίδα Gawker κατέγραψε μυστικά και δημοσίευσε online πριν μερικά χρόνια ένα video στο οποίο ο Χουλκ Χόγκαν έκανε σεξ με τη σύζυγο του τότε καλύτερου φίλου του, Bubba the Love Sponge, και τώρα ήρθε η στιγμή για τον πρώην παλαιστή να αντιπαρατεθεί δικαστικα με την εν λόγω ιστοσελίδα.

"Ταπεινώθηκα εντελώς. Ταπεινώθηκε και ο χαρακτήρας μου. Ο Hulk Hogan ταπεινώθηκε", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χόγκαν, ο οποίος υποστήριξε στο δικαστήριο πως η δημοσιοποίηση αποσπάσματος του video είχε πολύ άσχημες επιπτώσεις στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή και για το λόγο αυτό ζητάει ως αποζημίωση 100.000.000 δολάρια.

Την ίδια ώρα οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι ο ίδιος δικαιούται να θεωρεί ότι η προσωπική του ζωή θα ήταν επαρκώς προστατευμένη σε μια κρεβατοκάμαρα ενώ στην αντίπερα όχθη ο δικηγορος του Gawker τόνισε ότι τα sex tapes των διασήμων αποτελούν σημαντικό κομμάτι της δουλειάς της ιστοσελίδας.

"Όλα τα λεφτά" πάντως κατά την αντιπαράσταση ήταν το σημείο που οι άνθρωποι της ιστοσελίδας ισχυρίστηκαν πως δεν μπορεί να θεωρεί τόσο ταπεινωμένο τον εαυτό του ο Χόγκαν από τη στιγμή που ο ίδιος έχει δηλώσει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως το μέγεθος στο π@@ς του φτάνει τα 25 εκατοστά.

Η απάντηση του Χόγκαν ήταν αρκετά γλαφυρή: "Δεν ισχύει αυτό γιατί το δικό μου π@@ς δεν έχει το μέγεθος που συζητάμε. Σοβαρά. Το π@@ς μου είναι μικρότερο, δεν είναι 25 εκατοστά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ