ΣΤΗΛΕΣ

Είναι αυτή πιο επική αντίδραση σε χαμένη ευκαιρία;

Είναι αυτή πιο επική αντίδραση σε χαμένη ευκαιρία;

Η ερασιτεχνική Horsham δεν τρέλανε μόνο τους οπαδούς της κατακτώντας τίτλο μετά από 20 χρόνια αλλά και το διαδίκτυο! Αιτία ο α-πί-στευ-τος τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ένας παίκτης της όταν αστόχησε σε κενή εστία (VIDEOS)!

Λογικά οι πανηγυρισμοί στο Sussex δεν θα έχουν ακόμα κωπάσει, με την ερασιτεχνική Horsham να επικρατεί το Σάββατο με 11-1 της Halisham Town για την Southern Combination League Premier Division και να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια μετά από 20 ολόκληρα χρόνια!

Πέρα πάντως από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στο φινάλε από παίκτες, προπονητή και οπαδούς, αυτός που κατάφερε να "κλέψει την παράσταση" και να γίνει viral μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ήταν ένας παίκτης των νικητών, ο Tery Dodd.

Είναι αυτή πιο επική αντίδραση σε χαμένη ευκαιρία;

Και αυτό γιατί κατάφερε μέσα σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα να "τρελάνει" όλους όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο. Αρχικά αστόχησε σε κενή εστία (δεν θα του κράτησε πάντως κακία κανείς καθώς είχε ήδη πετύχει χατ-τρικ και το ματς όδευε στο φινάλε...) και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βρήκε τον τρόπο να "παρηγορηθεί" πίνοντας μπύρα που του προσέφεραν οι οπαδοί της Horsham που βρίσκονταν πίσω από την εστία!

Η φάση αυτή πήρε τόσο μεγάλη δημοσιότητα που το επίμαχο video αναδημοσιεύτηκε ακόμα και από τον επίσημο λογαριασμό της Premier League στο Twitter!

Ιδού η απίστευτη αντίδραση στη χαμένη ευκαιρία:

Δείτε τους παίκτες της Horsham να πανηγυρίζουν τον ιστορικό τίτλο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ