ΣΤΗΛΕΣ

Η περίεργη συνήθεια του Βάρντι να αυτοτιμωρείται με... μπουνιές

Leicester's Jamie Vardy celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, Feb. 27, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicester's Jamie Vardy celebrates scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, Feb. 27, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Τζέιμι Βάρντι προκάλεσε γέλια όταν τιμώρησε τον εαυτό του με... μπουνιές στο πρόσωπό του στο ματς κόντρα στη Σεβίλλη, ωστόσο δεν είναι κάτι που κάνει για πρώτη φορά (VIDEOS)

Ο Τζέιμι Βάρντι δεν ήταν εύστοχος σε μια μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε προς το τέλος της αναμέτρησης της Λέστερ απέναντι στη Σεβίλλη το βράδυ της Τρίτης (14/3), κάτι το οποίο εντέλει δεν πλήρωσε η ομάδα του, η οποία πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά με συνολικό σκορ 3-2.

Στην εν λόγω φάση, ο Άγγλος επιθετικός ούτε έπεσε στο χορτάρι ούτε φώναξε ούτε φάνηκε να δυσανασχετεί. Η αντίδρασή του ήταν να... τιμωρήσει τον εαυτό του με μπουνιές στο πρόσωπό του!

Φυσικά, η ενέργειά του τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτή δεν αποτελεί την πρώτη φορά που ο Άγγλος επιθετικός κάνει κάτι τέτοιο. Άλλες δύο φορές και μάλιστα στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν, ο φακός έχει πιάσει τον 30χρονο να αντιδρά με αυτόν τον -τουλάχιστον ασυνήθιστο- τρόπο.

Ποιος ξέρει; Ίσως να έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη μέθοδος αυτοπειθαρχίας έχει αποτέλεσμα πάνω του...

AP Photo/Rui Vieira

Δείτε τι έκανε κόντρα στη Σεβίλλη, αλλά και τις δύο προηγούμενες φορές εντός του 2016, με αντιπάλους τη Χαλ Σίτι και την εθνική Τουρκίας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ