ΣΤΗΛΕΣ

Η νέα τούρτα-έκπληξη της Ντε Χράαφσχαπ!

Η νέα τούρτα-έκπληξη της Ντε Χράαφσχαπ!

Μετά την ξεχωριστή τούρτα προς τιμήν του Άγιαξ σε περίπτωση που κατακτούσε το πρωτάθλημα, η Ντε Χράαφσχαπ ετοίμασε μία ακόμα: αυτή τη φορά με αποδέκτες τους ανθρώπους της Go Ahead Eagles (φωτογραφίες).

Η Ντε Χράαφσχαπ αποδεικνύει πως δεν είναι μία συνηθισμένη ομάδα στο ολλανδικό ποδόσφαιρο. Μετά την τούρτα προς τιμήν του Άγιαξ στο φινάλε του πρωταθλήματος (την είχαν ετοιμάσει αλλά οι άνθρωποι του "Αίαντα" δεν την έφαγαν ποτέ αφού η αδιάφορη βαθμολογικά Ντε Χράαφσχαπ του πήρε ισοπαλία και του στέρησε τον τίτλο) τώρα ήταν η σειρά της Go Ahead Eagles να... γλυκαθεί.

Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας πήρε το εισιτήριο για την Eredivise μέσα από μπαράζ ανόδου απέναντι στην Ντε Χράαφσχαπ (η οποία με τη σειρά της έμεινε τελικά στην κορυφαία κατηγορία εις βάρος της Τβέντε) με την ομάδα από το Doetinchem να απολογείται μάλιστα και για τη συμπεριφορά των οπαδών της στα μεταξύ τους παιχνίδια.

"Μία μεγάλη κίνηση από την πλευρά των διοικούντων, των υπαλλήλων της ομάδας και των οπαδών. Μας έφεραν δύο τούρτες", ήταν το σχόλιο από την πλευρά της Go Ahead Eagles μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ