ΣΤΗΛΕΣ

Η μπάλα... σπαρτάρισε και μπήκε γκολ

Germany's goalkeeper Ron-Robert Zieler spits after the US scored their second goal during the soccer friendly match between Germany and the United States in Cologne, western Germany, Wednesday, June 10, 2015. (AP Photo/Frank Augstein)
Germany's goalkeeper Ron-Robert Zieler spits after the US scored their second goal during the soccer friendly match between Germany and the United States in Cologne, western Germany, Wednesday, June 10, 2015. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ρον Ρόμπερτ Τσίλερ δεν επιβεβαίωσε τους λόγους για τους οποίους καλείται στην εθνική Γερμανίας, κάνοντας μία μεγάλη γκάφα στην αναμέτρηση της Στουτγκάρδης με το Αμβούργο (video).

Δύσκολη μέρα είχαν οι τερματοφύλακες στην Bundesliga, αφού δεν ήταν μόνο η παραλίγο γκάφα της χρονιάς από τον Ρόμπιν Τσέντνερ της Μάιντς.

Στην αναμέτρηση του Αμβούργου με τη Στουτγκάρδη, ο διεθνής Γερμανός Ρον Ρόμπερτ Τσίλερ, δέχθηκε ίσως το πιο γελοίο γκολ της καριέρας του.

Ήταν το 20ό λεπτό, όταν ο Άαρον Χουντ έστηνε την μπάλα για να εκτελέσει ένα φάουλ. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε ουσιαστικά ένα γέμισμα, όμως κανείς δεν ακούμπησε την μπάλα, με συνέπεια αυτή να καταλήξει στην αγκαλιά του Τσίλερ.

Ή τουλάχιστον αυτό περίμεναν όλοι, αφού ο τερματοφύλακας των Σουηβών απέτυχε να την μπλοκάρει, αφού χτύπησε στο κάτω μέρος των δαχτύλων του, από εκεί στο δεξί κάθετο δοκάρι, μετά στο πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0...

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ