ΣΤΗΛΕΣ

H Μία Καλίφα αποκαλύπτεται στον Λανς Άρμστρονγκ

H Μία Καλίφα αποκαλύπτεται στον Λανς Άρμστρονγκ

Η Μία Καλίφα άφησε τις ταινίες πορνό και έπιασε τα μικρόφωνα της δημοσιογραφίας και εξομολογήθηκε στον Λανς Άρμστρονγκ τα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της.

Την ιστορία της ζωής της στον Λανς Άρμστρονγκ αφηγήθηκε η Μία Καλίφα. Η πρώην πορνοστάρ αναφέρθηκε στους λόγους αποφάσισε να σταματήσεις τις ταινίες ενηλίκων και να κάνει μία στροφή στην καριέρα της.

Όπως εκμυστηρεύθηκε στον πρώην κορυφαίο ποδηλάτη, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα ντόπινγκ, το να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό δεν ήταν αυτό που ήθελε.

H Μία Καλίφα αποκαλύπτεται στον Λανς Άρμστρονγκ

Χαρακτηριστικά, τόνισε: "Κοιτάζοντας πίσω, πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν. Ήμουν 21 ετών και χαζή. Μόλις άρχισα να κερδίζω δημοτικότητα, τότε ήταν που σκέφτηκα ‘Φύγε, σταμάτα’. Δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω εξαρχής. Απλά ήθελα να χαλαρώσω και να επαναστατήσω λίγο. Δεν το αξιολόγησα".

Από την πλευρά του ο Λανς Άρμστρονγκ είπε: "Για τρεις μήνες έκανες κάτι, το οποίο μόλις ομολόγησες πως ήταν ένα τεράστιο λάθος, και όλα τα άρθρα που αναφέρονται σε σένα περιέχουν τη λέξη ‘πορνοστάρ’. Αν βάλεις και το όνομά μου στο Google και ανοίξεις δέκα άρθρα σε όλα αυτά θα βρεις τη λέξη ‘ντροπή’. Αυτός είναι και ο λόγος που σε σέβομαι. Όταν άνοιξα όλα αυτά τα άρθρα που αναφέρονται σε σένα, όλα ξεκινούσαν με τη λέξη "πορνοστάρ".

Πάντως εδώ και μερικούς μήνες η Μία Καλίφα ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία τον περασμένο Οκτώβριο άρχισε να συμμετέχει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο "Out of Bounds", όμως πλέον συνεχίζει με τη δική της εκπομπή στο κανάλι που διατηρεί στο "twitch".

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ