ΣΤΗΛΕΣ

Η μεγαλύτερη πρόκληση του Μπίλιτς

Η μεγαλύτερη πρόκληση του Μπίλιτς
Μπίλιτς © WEST HAM UNITED VIA GETTY IMAGES

Μία τρελή πρόταση έχει δεχτεί ο Σλάβεν Μπίλιτς και είναι πολύ κοντά στο να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Πέρα από ένας καλός αμυντικός, ο Σλάβεν Μπίλιτς έχει αποδείξει πως είναι και ένας εξίσου καλός προπονητής αφήνοντας τα διαπιστευτήρια του με τη Γουέστ Χαμ. Όσο και εάν όλα αυτά μοιάζουν ιδανικά για εκείνον, ο Κροάτης έχει στο μυαλό του και άλλα πράγματα.

Για την ακρίβεια έχει ένα μεγάλο όνειρο ζωής. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές των "Iron Maiden" και είναι γνωστό ότι ξέρει να παίζει κιθάρα.

Αυτό έγινε η αφορμή για να γνωριστεί με τον μπασίστα του συγκροτήματος, Στιβ Χάρις. "Γνωρίζω τον Μπίλιτς εδώ και αρκετά χρόνια. Την πρώτη φορά που τον είδα ήταν όταν αγωνιζόταν στη Γουέστ Χαμ με τον γιο μου, Τζορτζ, να είναι μασκότ σε εκείνο τον αγώνα. Κρατήσαμε επαφή από τότε και βρισκόμαστε τα Χριστούγεννα και μιλάμε. Ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος θαυμαστής μας" τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Μόνο που η υπόθεση φαίνεται ότι έχει πάει ένα βήμα παραπέρα. Οι "Iron Maiden" θα παίξουν στις 27 Ιουλίου στο Σπλιτ, όπου ο Μπίλιτς λατρεύεται σαν Θεός αφού είναι η γενέτειρά του. Έτσι, υπάρχει ανοικτή πρόταση από την πλευρά του συγκροτήματος ώστε ο Κροάτης προπονητής να παίξει μαζί τους.

"Ο Μπίλιτς είναι ένας φανταστικός τύπος και κάνει εξαιρετική δουλειά στη Γουέστ Χαμ. Θα δεχόμασταν με χαρά να είναι γκεστ σταρ στη συναυλία μας εκεί, αν και δεν νομίζω να του το επέτρεπε το πρόγραμμα του. Δεν ξέρω εάν θα μπορούσε να είναι στο Σπλιτ εκείνη την περίοδο, αλλά εάν το έκανε..." ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Σίγουρα οι υποχρεώσεις του Μπίλιτς καθιστούν αδύνατη τη συμμετοχή του στη συναυλία αφού στις 28 Ιουλίου η Γουέστ Χαμ θα δώσει αγώνα για το Europa League. Εκτός εάν κληρωθεί με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ... Την τρέλα για να κάνει το ταξίδι Σπλιτ - Ζάγκρεμπ για να ζήσει το όνειρο του την έχει με περίπου 410 χιλιόμετρα χωρίζουν αυτές τις δύο πόλεις.

Πάντως, ακόμα και εάν δεν το κάνει τότε, είναι σίγουρο πως ο Μπίλιτς θα τη βρει την ευκαιρία και θα παίξει μαζί με το αγαπημένο του συγκρότημα.

Το στιλ σίγουρα το έχει...

Η μεγαλύτερη πρόκληση του Μπίλιτς
Η μεγαλύτερη πρόκληση του Μπίλιτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ