ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Η "μάχη" ενός ball boy με το χιόνι

Η "μάχη" ενός ball boy με το χιόνι

Οι φωτογραφίες από τον αγώνα ανάμεσα στην Τρομσντάλεν και την Ασάνε για τη δεύτερη κατηγορία του Νορβηγικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κάνουν το γύρο του κόσμου.

Κάθε φορά που ένας αγώνας στη χώρα μας διακόπτεται λόγω των καιρικών συνθηκών κάπου στη Σκανδιναβία πρέπει να γελούν. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συνέβησαν στον αγώνα ανάμεσα στην Τρομσντάλεν και την Ασάνε για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Νορβηγίας.

Η έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών στο Τρόμσο θα οδηγούσε στην αναβολή αγώνα στην Ελλάδα.

Στην Νορβηγία όμως δεν συνέβη αυτό. Οι άνθρωποι του γηπέδου κατάφεραν να καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικασίες τον συνθετικό χλοοτάπητα ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί ο αγώνας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα σε ορισμένα σημεία του γηπέδου να έχουν δημιουργηθεί "βουνά" από χιόνι.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν αυτό που συνέβαινε πίσω από τη μία μεριά όπου υπάρχει ούτως ή άλλως ένας μικρός λόφος. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αυτός είχε καλυφθεί από χιόνια δημιουργώντας ένα ωραίο σκηνικό. Μάλιστα, κάποιοι έκατσαν στην κορυφή του λόγου και παρακολούθησαν από εκεί την αναμέτρηση.

Πάντως, δεν απόλαυσαν όλοι το χιόνι. Το παιδί το οποίο έκανε το ball boy από εκείνη την πλευρά δεν ήταν λίγες οι φορές που χρειάστηκαν να δώσει τη μάχη του με το χιόνι ώστε να μαζέψει την μπάλα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τη νίκη στο παιχνίδι πήρε η Τρομστάλεν με 2-0.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24