ΣΤΗΛΕΣ

H Kardashian "έκλεισε" το Staples Center για γενέθλιο δώρο!

H Kardashian "έκλεισε" το Staples Center για γενέθλιο δώρο!

Η Κim Kardashian έκλεισε τα μάτια του Kanye West και τον πήγε στον τόπο του εορτασμού για τα 39α γενέθλια του: ήταν το Staples Center, όπου... έπαιξε με τους φίλους του (pics).

Πριν περάσουμε στο... παρασύνθημα, να σας πούμε πως η αξία της Kim Kardashian είναι 25 εκατομμύρια δολάρια (τόσα "βγάζει" το χρόνο), ενώ αυτή του συζύγου της, Kanye West είναι 30 εκατ. δολ. Δηλαδή, δεν θα λέγατε πως έχει οικονομικό πρόβλημα.

Και μπορείτε να καταλάβετε την αξία που 'χουν για αυτό το ζευγάρι 110.000 δολάρια, που έδωσε η σύζυγος του σπιτιού για να "κλείσει" το Staples Center, ώστε να μπορεί ο άνδρας της να παίξει μπάσκετ με τους φίλους του, ανήμερα των 39ων γενεθλίων του.

Επρόκειτο για έκπληξη, για αυτό τον έβαλε στο αυτοκίνητο με δεμένα τα μάτια και του αποκάλυψε την πραγματικότητα, όταν έφτασαν στην αρένα του Los Angeles. Εξυπακούεται πως μοιράστηκε καρέ καρε... τη φάση, με τους εκατομμύρια followers της στο Twitter. Kαι ό,τι δεν προέβαλε εκείνη, το προέβαλε ο άντρας της -στο Instagram.

Για την ιστορία, στο ματς μετείχαν οι Russel Westbrook, John Wall, μαζί με τον Justin Bieber και άλλους celebrities που χωρίστηκαν σε West και East. Ο James Harden ήταν ο κόουτς της μιας και ο 2 Chainz της άλλης. Τον εθνικό ύμνο ανέλαβε ο John Legend -μαζί με το Happy Birthday. Παρεμπιπτόντως, η Kardashian είχε "κλείσει" και διαιτητές του ΝΒΑ, μαζί και κάποιες από τις cheerleaders, ενώ στα matrix προβλήθηκαν videos με τους Kobe Bryant, Magic Johnson, Carmelo Anthony, Shaquille O' Neal και Scottie Pippen να μιλούν για τον West.

#HappyBirthdayKanye (: @tracyhnguyen)

A photo posted by TeamKanyeDaily (@teamkanyedaily) on

#HappyBirthdayKanye (@godsmessenger)

A video posted by TeamKanyeDaily (@teamkanyedaily) on

John Legend singing happy birthday to Kanye at his birthday party at the Staples Center in LA today.

A video posted by TeamKanyeDaily (@teamkanyedaily) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ