ΣΤΗΛΕΣ

Η καλύτερη "βουτιά" στην ιστορία της Premier League

Arsenal's Francis Coquelin lies injured following a tackle during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates stadium in London, Sunday, April 17,  2016. (AP Photo/Frank Augstein)
Arsenal's Francis Coquelin lies injured following a tackle during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates stadium in London, Sunday, April 17, 2016. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Το βίντεο του Φρανσίς Κοκλέν να κάνει την κίνηση του... σολωμού, μία "βουτιά" δηλαδή με κλειστά πόδια και χέρια χωρίς αντίπαλο γύρω του, θα μείνει στην ιστορία της Premier League.

Η Άρσεναλ επικράτησε με 3-0 της Μπόρνμουθ για την 4η αγωνιστική, ωστόσο στον αγώνα αυτόν γράφτηκε ιστορία, μιας και ο Φρανσίς Κοκλέν πραγματοποίησε την καλύτερη "βουτιά" στην ιστορία της Premier League!

Ο Γάλλος μέσος κατάφερε να κλέψει την μπάλα σε πάσα δύο παικτών των φιλοξενουμένων στον χώρο του κέντρο, απλώνοντας το αριστερό πόδι του.

Η μπάλα άλλαξε κατεύθυνση και πλέον πέρασε στην κατοχή των "κανονιέρηδων", ωστόσο από το άγγιγμα του Κοκλέν πήρε δύναμη και ο μέσος της Άρσεναλ δεν μπορούσε να την ξαναπάρει.

Όταν αντιλήφθηκε ότι του είχε φύγει και καθώς αισθάνθηκε έναν μυικό πόνο, αποφάσισε πως η καλύτερη επιλογή που είχε στη "φαρέτρα" του ήταν να ενώσει τα πόδια του, να πηδήξει κάνοντας μία εντυπωσιακή μίμηση σολωμού σε καταρράκτη και να σωριαστεί στο έδαφος, χωρίς -σε καμία στιγμή- να αποκολλήσει τα χέρια του από το σώμα!



Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που είχε περάσει αλλαγή στον αγώνα, δεν κατάφερε να τον ολοκληρώσει λόγω του τραυματισμού του.

Photo credtis: AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ