ΣΤΗΛΕΣ

Η ιστορική συνάντηση Μαραντόνα-Μπενασέρ

Η ιστορική συνάντηση Μαραντόνα-Μπενασέρ

Την αποκάλυψη ότι συνάντησε πριν μερικές ημέρες τον διαιτητή του φημισμένου ματς της Αργεντινής με την Αγγλία το 1986 έκανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν και δώρα!

Μετά τη δημόσια παραδοχή του πως εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια είναι "καθαρός" από ναρκωτικά, ο Ντιέγκο Μαραντόνα βλέπει και πάλι το όνομά του να φιγουράρει στην πρώτη γραμμή των μίντια.

Αιτία η νέα του αποκάλυψη, με τον "Πίμπε Ντ'Όρο" να κάνει γνωστό μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook πως συναντησε πρόσφατα τον Αλί Μπενασέρ, τον Τυνήσιο πρώην διεθνή διαιτητή που δεν είχε δει το περίφημο γκολ με το χέρι του Μαραντόνα στον προημιτελικό του Μουντιάλ του 1986 μεταξύ Αργεντινής και Αγγλίας.

"Αυτό το Σαββατοκύριακο επισκέφτηκα την Τυνησία όπου είχα μία συγκινητική συνάντηση με τον Αλί Μπενασέρ, τον διαιτητη του αγώνα με την Αγγλία. Εγώ του χάρισα μία φανέλα της εθνικής Αργεντινής και εκείνος μου δώρισε τη φωτογραφία εκείνου του παιχνιδιού που φύλαγε σπίτι του.

Η ιστορική συνάντηση Μαραντόνα-Μπενασέρ

Η δική μου αφιέρωση ήταν: "Στον Αλί, τον αιώνιο φίλο μου". Ο Μαραντόνα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Τυνησία για να γυρίσει ένα διαφημιστικό σποτ για την Coca-Cola και όπως έχει διαρρεύσει το επεισόδιο με το "Χέρι του Θεού" θα αποτελέσει τη βάση του σποτ.

Castellano | Italiano | EnglishEste fin de semana visité #Túnez, y tuve un reencuentro muy emotivo con Ali Bennaceur,...

Posted by Diego Maradona on Monday, August 17, 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ