ΣΤΗΛΕΣ

Η Γουλβς έκανε πρόταση... συνωμοσίας στην Μπεσίκτας για να "κλέψουν" την Μπενφίκα

Η Γουλβς έκανε πρόταση... συνωμοσίας στην Μπεσίκτας για να "κλέψουν" την Μπενφίκα
AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Η Γουλβς θέλει να αγοράσει τον Ταλίσκα, αλλά δεν θέλει να πληρώσει τα χρήματα που αξιώνει η Μπενφίκα. Γι' αυτόν τον λόγο, προσπαθεί να... συνωμοτήσει με την Μπεσίκτας και να βγει κερδισμένη!

Ο Ταλίσκα, MVP της φετινής Μπεσίκτας, που την οδηγεί προς την κατάκτηση τρίτου σερί πρωταθλήματος Τουρκίας, έχει γίνει "μήλον της έριδος" για αρκετές ομάδες από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος με τα φετινά κατορθώματά του κλήθηκε και στη "σελεσάο", αγωνίζεται ως δανεικός στον τουρκικό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2016 και στο τέλος της τρέχουσας σεζόν επιστρέφει στην Μπενφίκα.

Αυτό μόνο αν οι Τούρκοι δεν ασκήσουν την επιλογή εξαγοράς των δικαιωμάτων του στην... προνομιακή τιμή των 21.000.000 ευρώ. Το ποσό αυτό είχε οριστεί στο πλαίσιο του δανεισμού του παίκτη, μόνο που οι μετοχές του έχουν εκτοξευθεί σε τέτοιον βαθμό, που οι Λουζιτανοί ζητούν 40.000.000 ευρώ από τους υπόλοιπους συλλόγους που ρωτάνε για τον Ταλίσκα.

Η Γουλβς είναι ένας εξ αυτών και επ' ευκαιρίας της επιστροφής της στην Premier League, οφείλει να ενισχύσει το ρόστερ της τη νέα σεζόν. Ο Ταλίσκα αποτελεί έναν από τους στόχους, μόνο που ο σύλλογος ψάχνει να βρει "παραθυράκι" ώστε να μην καταβάλλει το ποσό που θέλει η Μπενφίκα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, οι Άγγλοι επικοινώνησαν με την Μπεσίκτας, κάνοντας μία ιδιαίτερη... πρόταση. Η Γουλβς καλεί τους Τούρκους να αγοράσουν τον Ταλίσκα για 21.000.000 ευρώ και ακολούθως, προσφέρουν 29.000.000 ευρώ για να τον κάνουν άμεσα δικό τους.

Η διαφορά των δύο ποσών οφείλεται στα 4.000.000 ευρώ που έχει δώσει η Μπεσίκτας στην Μπενφίκα για τον δανεισμό και τα άλλα 4.000.000 ευρώ που έδωσε για τους μισθούς του παίκτη.

Όπως υποστηρίζουν οι Άγγλοι, με αυτόν τον τρόπο, η Μπεσίκτας θα βγάλει... δωρεάν αυτήν τη διετή θητεία του Ταλίσκα στην Κωνσταντινούπολη, που είναι πιθανό να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων.

Στην Πόλη ο Ταλίσκα μετράει μέχρι στιγμής 74 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με 35 γκολ και 11 ασίστ, ενώ την προηγούμενη διετία στην Μπενφίκα είχε 78 αγώνες, 20 γκολ και 4 ασίστ.

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ