ΣΤΗΛΕΣ

Η "γλυκιά" υπόσχεση του Κάλινιτς

Η "γλυκιά" υπόσχεση του Κάλινιτς

Το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στη φετινή Serie A έχει ανοίξει την όρεξη των ανθρώπων της Φιορεντίνα, με τον Νίκολα Κάλινιτς να δίνει μάλιστα μία ασυνήθιστη υπόσχεση σε περίπτωση κατάκτησης του σκουντέτο στο φινάλε της σεζόν.

Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες που "πόνεσαν" απέναντι σε Νάπολι και Ρόμα, η Φιορεντίνα κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της και με δύο σερί επιτυχίες απέναντι σε Ελλάς Βερόνα και Φροζινόνε επέστρεψε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 24 πόντους όπως και η Ίντερ .

Αναμφίβολα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για την ομάδα του Πάουλο Σόουζα είναι ο Νίκολα Κάλινιτς που αποκτήθηκε πριν λίγους μήνες από την Ντνίπρο, με τον Κροάτη επιθετικό των 6 γκολ στη φετινή Serie A δίνει μάλιστα μία πρωτότυπη υπόσχεση σε περίπτωση που οι "βιόλα" κόψουν πρώτοι το νήμα στο φινάλε.

"Εδώ και λίγο καιρό προσπαθώ να χάσω βάρος, αποκλείοντας τροφές που περιλαμβάνουν γλουτένη. Συνεπώς είναι δύσκολο να ζω στην Ιταλία καθώς πριν από τους αγώνες θα πρέπει να τρώω λιγότερα ζυμαρικά, πατάτες και γλυκά.

Η "γλυκιά" υπόσχεση του Κάλινιτς

Σε περίπτωση που κατακτήσουμε τον τίτλο θα φάω μία ολόκληρη τούρτα!", τόνισε με συνέντευξή του ο Κάλινιτς, και πρόσθεσε: "Είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από την παρουσία μου στους βιόλα, ο κύριος Σόουζα κάνει καλά που μας αλλάζει συχνά για να μπορούμε να είμαστε όλοι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Το πρωτάθλημα θα είναι ισορροπημένο, δεν βλέπω κάποια ομάδα που να έχει πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων. Η Γιουβέντους προσπαθεί να ξαναβρεθεί στα δικά της στάνταρντς, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ